Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: TrackMania Turbo VR Update Trailer

Goed nieuws voor eigenaren van TrackMania Turbo én een Oculus Rift, HTC Vive of een PlayStation VR. De racegame krijgt namelijk een gratis update waarmee VR-ondersteuning wordt toegevoegd.

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  trackmania en VR…. Dan gaan bij mij toch meteen de alarmbellen rinkelen. Vermoed dat er hier veel mensen misselijk van zullen worden.

 2.   
  RikZonderC's avatar

  Dit maakt wel even je maag kapot maar knetters wat is dit vet!

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  OK, ik heb net wat rondjes gereden en er is zeker wat puntjes op aan te merken. Laat ik eerst met het positieve beginnen. Nee, ik werd helemaal niet ziek of het was zo oncomfortabel dat ik moest stoppen, het speelde lekkerweg. Maar goed iedereen reageert natuurlijk anders op VR, dus weet niet of jij juist wel/niet ziek word CHILLOZZ.

  Nu de negatieve, je kunt ALLEEN in echt VR spelen met de meegeleverende tracks die kwam in de update, dus 40 tracks in totaal. Wat jammer is want ik dacht dus ook dat je met de orginele tracks in VR te spelen is naast die nieuwe die meegeleverd was.
  De orginele tracks zijn wel in fake/nep cinematic mode te spelen, maar dan kun je net zo goed VR afzetten.

  Vreemd genoeg is er ook géén first person view in VR?!?!? WAAROM?? Je rijd dus in third person hoverend boven je auto, OK wel met de 360 view om je heen, maar het ontbreken van first person /bumber /cockpit view is een echt gemis!! Je komt alleen een paar keer automatisch in FP view terecht wanneer je de loopings maakt.

  Bovenall, teleurstellend moet ik zegen, maar zeker genoten van de ervaring en wat het je bied. 🙂