Update voor Pokémon GO wordt uitgerold om dagelijkse bonussen toe te voegen

Eerder werd al aangekondigd dat Pokémon GO dagelijkse bonussen zou introduceren bij de volgende update. Nu is het moment dan daar: de update die deze bonussen toevoegt aan de zomerhit van dit jaar, wordt momenteel uitgerold. Als je de app dus op je telefoon hebt staan, kun je in de komende uren tot dagen een update verwachten.

Met de update kun je elke dag bonussen verdienen voor het spelen van de game. Voor je eerste Pokémon die je op een dag vangt, krijg je een XP-bonus van 500 en 600 Stardust. Als je zeven dagen achter elkaar minstens één Pokémon vangt, wordt de bonus zelfs verviervoudigd naar 2.000 XP en 2.400 Stardust. Voor de eerste Pokéstop die je op een dag bezoekt, krijg je ook 500 XP in plaats van de gebruikelijke vijftig. Daarnaast is het aantal items dat je ontvangt dan groter. Doe je dit zeven dagen achter elkaar, krijg je 2.000 XP voor je eerste Pokéstop en een nóg groter aantal items.

De nieuwe versie staat ook wel bekend als build 0.45.0 voor Android en versie 1.15.0 voor iOS. Overigens heeft een klein onderzoekje van GamersNET uitgewezen dat je ook met de vorige versie van Pokémon GO (Android-versie 0.43.4) gebruik kunt maken van de dagelijkse bonussen. Ondergetekende ontving de bonus namelijk al voordat de app geüpdatet was. Er lijkt echter sprake te zijn van een bug, want ook bij de tweede Pokémon van de dag werd de dagelijkse bonus toegekend. Wij zijn dan ook benieuwd naar jullie ervaring: heb je de app al geüpdatet, en zo niet: ontvangen jullie ook meerdere malen een bonus voor het vangen van Pokémon?

  1.   
    Downzilla's avatar

    Dus in tegenstelling tot heroïne wordt je hier met verslaafd zijn juist beloond, wow!

  2.   
    sjaak19832015's avatar

    Downzilla schreef, "Dus in tegenstelling tot heroïne wordt je hier met verslaafd zijn juist beloond, wow!"

    Haha tja alleen hier nemen de gebruikers eerder af dan dat ze toe nemen.

  3.   
    jpbosch's avatar

    Deze game zorgt ook voor bonussen bij de fysiotherapeut

  4.   
    NoobAssPlayer's avatar

    Ik speel Hey Monster op m’n telefoon. Dat is de pokémon game die we altijd al wilde voor. Enkel voor Android gebruikers. Bevat de originele Pokémon net als in de gamePokéland

  5.   
    Grolschje's avatar

    Het is deze keer een goeie update