Watch Dogs 2 bereikt gouden status

Met nog een krappe drie weken voordat Watch Dogs 2 in de winkels ligt, heeft Ubisoft nu goed nieuws omtrent de game naar buiten gebracht. Watch Dogs 2 heeft namelijk de gouden status bereikt! Dit laat de uitgever weten via Twitter en betekent dat de game in principe af is. De schijfjes kunnen nu dus naar de drukker en vervolgens gedistribueerd worden.

Pc-gamers moeten overigens nog wel iets langer wachten. Onlangs maakte Ubisoft namelijk bekend dat de pc-versie van Watch Dogs 2 twee weken later, op 29 november, zal verschijnen.

Wil je meer weten over Watch Dogs 2? Check dan de onderstaande gameplay video waarin onze eindbaas Peter maar liefst 25 minuten aan gameplay toont.

  1.   
    Ryan2000's avatar

    Yeah!! 😀

  2.   
    sjaak19832015's avatar

    Ik vraag me af of die map daadwerkelijk zo klein is. Ik zag gister een filmpje van iemand die helemaal rond was gereden op de map met 10 minuten zonder boost.

  3.   
    Kamelot2's avatar

    Ik wacht eerst de reviews af….

  4.   
    NoobAssPlayer's avatar

    Binnen 10 minuten door de map van A naar B is normaal voor een open wereld game anno 2016

  5.   
    Neolite's avatar

    De marketing van deze game hebben er bij mij voor gezorgd dat dit een budgetbak gaat worden.

  6.   
    Papachico's avatar

    Ik koop em wel als die is afgeprijsd. Ik zal t spel iig niet spelen voor t verhaal. Het verhaal van deel 1 was ook niet alles maar meer volgers krijgen?.. come on man..

  7.   
    FireBallz's avatar

    Heb echt ontzettend genoten van het 1e deel, dus ben echt enorm benieuwd naar deel 2. Het ziet er goed uit in ieder geval.