Red Dead Redemption 2 trailer

Het is een heftige week voor fans van Rockstar. Red Dead Redemption 2 is aangekondigd voor een release in de herfst van 2017! Hieronder is de allereerste trailer te zien. Zet de audio hard, pak een kop koffie of wat frisdrank en geniet:

Wat denken jullie ervan? Gaat het wachten tergend worden?

 1.   
  Dreezel's avatar

  Let the hype begin

  Creditcard opun !

 2.   
  jpbosch's avatar

  All aboard

 3.   
  RikZonderC's avatar

  Flinke HYPE! maar matig trailertje als ik eerlijk ben…

 4.   
  Neolite's avatar

  Geen pc versie? Donder dan maar lekker op met je game! De games voor Xbox en Playstation worden notabene op de pc gemaakt en vervolgens licht aangepast voor optimalisatie op de console…

 5.   
  Tom's avatar

  Mooie beelden, maar verder eigenlijk een niet echt veelzeggende trailer. Klein beetje underwhelming zelfs, naar mijn idee.

  Die sfeer is fantastisch, maar had graag wat meer kernelementen van de gameplay langs zien komen dan alleen die mooie, filmische shots.

 6.   
  jorisboots's avatar

  Ziet er uit als een enorme map met veel variatie, ik kijk er naar uit

 7.   
  MaTriXX's avatar

  tjoe tjoe…….. tjoeke tjoeke tjoeke tjoeke………. hype hypeeeeeeeee ๐Ÿ™„

  Instant buy :).

 8.   
  nielsiebro's avatar

  Ziet er enorm vet uit man!!! Helaas voor deze knakker geen pc ๐Ÿ™

 9.   
  mheiden21's avatar

  Tom schreef, "Mooie beelden, maar verder eigenlijk een niet echt veelzeggende trailer. Klein beetje underwhelming zelfs, naar mijn idee.
  Die sfeer is fantastisch, maar had graag wat meer kernelementen van de gameplay langs zien komen dan alleen die mooie, filmische shots. "

  Ja dat dus, ik kan niet meekomen in de hype door deze trailer.

 10.   
  Ralph P Scene's avatar

  Ach zo lang ik maar mensen voor de trein kan leggen ๐Ÿ˜‰ Ben benieuwd naar de game ga hem nog niet hypen omdat er nog weinig bekend is.

 11.   
  mattioza's avatar

  Het is ook nog wat vroeg voor boeiende gameplay-beelden. Het is eigenlijk maar een teaser, benieuwd naar meer.

 12.   
  Kip_Skeri's avatar

  ziet er goed uit ja, maar inderdaad had nog wel iets meer content achtig iets mogen inzitten.

 13.   
  jpbosch's avatar

  Het is een TEASER trailer he boys, geen GAMEPLAY trailer

 14.   
  Downzilla's avatar

  Graphics zien er hetzelfde uit als gta v, beetje tegenvallend.

 15.   
  Skankhunt42's avatar

  Terwijl ik dit een hele mooie aanwinst vind voor de game community vind ik het zeer teleurstellend dat het niet voor het meest diverse en leuke platform uitkomt. Wat rockstar hier probeert is spreiding van de mensenmassa’s mogelijk te maken om zo ervoor te zorgen dat mensen hun product straks meerdere keren kopen. Ik vind het bijzonder jammer dat het hiertoe gekomen is, nochtans vind ik dit wel een game die een stap in de goede richting doet en er voor zorgt dat er iets fris op de markt komt. Hopelijk komt er niet teveel geweld in voor en zit het vol met oude vertrouwde maar ook vernieuwende gameplay. Ik zelf vind puzzels altijd goed in videogames zodat de jeugd er ook weer wat van kan leren en ze de nieuwe generaties slim opgroeien, maar actie mag er natuurlijk ook inzitten. Desondanks vind ik het zeer onwaarschijnlijk dat dit een nieuwe stage is voor de gamewereld zoals we die huidendaags kennen. Heb nog een fijne avond lezers

  Skankhunt42 out.

 16.   
  Papachico's avatar

  Downzilla schreef, "Graphics zien er hetzelfde uit als gta v, beetje tegenvallend."

  Rock* heeft nooit super graphics gehad. GTA V zag er ook niet boeiend uit qua graphics.Heel erg underwhelming zelfs. Maar goed, niet alles draait om graphics ๐Ÿ˜‰

  Zoals ik al in een eerdere post zei: T zal een trailertje zijn van een minuutje enkel om de teasen. Ik kan er nog niet veel over zeggen enkel dat t er aardig uitzag. Ik hoop dat t een enorme open world mag zijn en dat er veel te doen zal zijn met heerlijke wild west sounds. Qua open world ben ik The Witcher 3 gewend en dat is vrij nadelig omdat Red CD Project de lat erg hoog heeft gelegd.

 17.   
  Downzilla's avatar

  Papachico schreef, "

  ”Downzilla” schreef, "Graphics zien er hetzelfde uit als gta v, beetje tegenvallend."

  Rock* heeft nooit super graphics gehad. GTA V zag er ook niet boeiend uit qua graphics.Heel erg underwhelming zelfs. Maar goed, niet alles draait om graphics ๐Ÿ˜‰
  Zoals ik al in een eerdere post zei: T zal een trailertje zijn van een minuutje enkel om de teasen. Ik kan er nog niet veel over zeggen enkel dat t er aardig uitzag. Ik hoop dat t een enorme open world mag zijn en dat er veel te doen zal zijn met heerlijke wild west sounds. Qua open world ben ik The Witcher 3 gewend en dat is vrij nadelig omdat Red CD Project de lat erg hoog heeft gelegd."

  Ik denk dat we niet zo’n goede open wereld krijgen totdat hun nieuwe game uitkomt. Volgens mij wordt dit gewoon gta maar dan in de woestijn, beetje jammer eigenlijk. Maar bij zo’n korte trailer is eigenlijk graphics het enige wat je al een beetje kan beoordelen aangezien we de setting al wisten.

 18.   
  Snivu's avatar

  Super vet!

 19.   
  Ryan2000's avatar

  Heel mooi, dat is het eerste wat ik kan zeggen. Hopelijk later steeds meer details. Kreeg wel een gta gevoel bij dat stukje in het bos.b

 20.   
  MC TiM's avatar

  Tom schreef, "Mooie beelden, maar verder eigenlijk een niet echt veelzeggende trailer. Klein beetje underwhelming zelfs, naar mijn idee.
  Die sfeer is fantastisch, maar had graag wat meer kernelementen van de gameplay langs zien komen dan alleen die mooie, filmische shots. "

  Was toch ook wel te verwachten, niet dan? Hoe dan ook, maakt niet uit wat ze naar buiten brachten (en dat weten ze zelf vast ook wel), de hype is en zal er toch wel zijn.

 21.   
  Gabbersouth's avatar

  ”Skankhunt42 “ schreef, "Terwijl ik dit een hele mooie aanwinst vind voor de game community vind ik het zeer teleurstellend dat het niet voor het meest diverse en leuke platform uitkomt. Wat rockstar hier probeert is spreiding van de mensenmassa’s mogelijk te maken om zo ervoor te zorgen dat mensen hun product straks meerdere keren kopen. Ik vind het bijzonder jammer dat het hiertoe gekomen is, nochtans vind ik dit wel een game die een stap in de goede richting doet en er voor zorgt dat er iets fris op de markt komt. Hopelijk komt er niet teveel geweld in voor en zit het vol met oude vertrouwde maar ook vernieuwende gameplay. Ik zelf vind puzzels altijd goed in videogames zodat de jeugd er ook weer wat van kan leren en ze de nieuwe generaties slim opgroeien, maar actie mag er natuurlijk ook inzitten. Desondanks vind ik het zeer onwaarschijnlijk dat dit een nieuwe stage is voor de gamewereld zoals we die huidendaags kennen. Heb nog een fijne avond lezers
  Skankhunt42 out."

  beste gamer rockstar heefd 2 games gemaakt zonder geweld dat is een tennis game en een race game voor de rest staan ze dr om bekend geweldadige games te maken al sinds gta1

 22.   
  Gabbersouth's avatar

  Neolite schreef, "Geen pc versie? Donder dan maar lekker op met je game! De games voor Xbox en Playstation worden notabene op de pc gemaakt en vervolgens licht aangepast voor optimalisatie op de console…"

  jip ik deel je mening deze game had voor de pc gemaakt moeten worden maar dat denk ik ook over ufc2

 23.   
  Weeman86's avatar

  Zoals ik al eerder zei, het is gewoon een cinematic teaser. Dit zegt nog niets over de gameplay of de graphics van de uiteindelijke game zelf. Had ook niet anders verwacht, ik kan me persoonlijk geen eerste trailer van welke game dan ook herinneren die meteen gameplay liet zien. Maar dat kan ook aan mij liggen.

  Other than that, bring it on! Ik kom weer helemaal in het sfeertje. De PS3 is weer aangesloten en ik ga vanavond weer eens RDR spelen ๐Ÿ˜€

 24.   
  DB Ries's avatar

  kataklopkataklopkataklop…..heerlijk kan niet wachten