Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Peter speelt 25 minuten Watch Dogs 2 | Gameplay Commentaar

Zijn jullie net zo benieuwd als Peter was met wat Watch Dogs 2 nou eigenlijk gaat brengen? Qua graphics, verhaal en gameplay? Mooi! Want hij heeft bijna 25 minuten van zijn speelsessie in Parijs gefilmd en leidt jullie rond door het zonnige San Francisco met Markus Holloway! Check deze nieuwe gameplay commentary.

  1.   
    Ryan2000's avatar

    Hele gave game! Kan al niet wachten zelf alles te ontdekken! Dit is zeker leuk om vaker doen, krijg je een leuk beeld van hoe het eruit ziet!

  2.   
    RikZonderC's avatar

    Bij het verhaal vraag ik me af of het wel sterk en boeiend blijft. Een luchtiger en meer humorvol verhaal spreekt wel aan, maar ik ben bang dat er te veel onserieuze mini- of arcade missies (zoals met die gekke auto racejes doen) de overhand gaan nemen. Nu ligt er bij mij heel erg de vraag welke kant ze met deze game op willen. Willen ze meer een goed/beter vervolg op deel één, dat een sterk verhaal had maar daarnaast niet zo heel veel te doen had in de wereld of willen ze echt de GTA kant op, met heel veel missies en events die niet zoveel met het hoofdverhaal te maken hebben en de luchtigheid en humor die het verhaal heeft?
    Verder vind ik de game er heeeel tof uitzien. Het enige wat mij opvalt is dat er een beetje weinig mensen door de straten heen lopen, maar misschien ligt dat wel compleet aan mij. Wel vraag ik mij nog af hoe groot de map ongeveer is, ter vergelijking met games als Watch_Dogs 1 en GTA 5.

  3.   
    CHILLOZZ's avatar

    erg gaaf dit peet.
    Dit zou wat MIJ betrefd ook wel iets meer mogen. lees 1a2x per week ??? misschien nieuw collum??

    P.s. ik zat me bij het intro de hele tijd af te vragen: Zal dat clubblad er zo extra neergezet zijn of is dat toeval dat hij precies goed in het shot staat. #sluikreclame 😛 hahaha mooi man.

  4.   
    Leukste's avatar

    Ziet er tof uit. Het probeert vrolijker en met meer humor een lichtere toon te zetten dan het wat duistere eerste deel.

    Graag deze gameplay video’s erin houden.

  5.   
    Petor's avatar

    Pure schaamteloze reclame! Wil je ook lid worden? Store.gamersnet.nl :-p

  6.   
    Hyperi0n's avatar

    Ik heb Watch Dogs zelf nooit gespeeld maar ik vind Watch Dogs 2 er wel tof uit zien. Moet je het eerste deel gespeeld hebben voordat je aan dit deel begint?

  7.   
    Heccer's avatar

    Ja leuk gedaan mag van mij vaker dit van games die er aan komen.
    Peter pakt weer een boompje haha.
    Maar verhaal had van mij wel donkerde gemogen zoals in deel 1. Weet niet voelt zo een beetje kinderachtig aan.
    De stad ziet er mooi uit en denk dat UbI heeft geleerd. ‘
    Maar ben bang dat ik deze toch volgende maand neem met dishonerd 2.
    Peter thanks en zeker vaker een boompje pakken
    😀

  8.   
    ScorpionNL's avatar

    Absoluut vaker doen! Geeft direct een mooi beeld van de game. Ben der ook direct voor mezelf uit dat dit een game is die ik pas later een keer op ga pakken. Het maffia sfeertje spreekt me iets meer aan bijvoorbeeld.

  9.   
    Petor's avatar

    Hyperi0n schreef, "Ik heb Watch Dogs zelf nooit gespeeld maar ik vind Watch Dogs 2 er wel tof uit zien. Moet je het eerste deel gespeeld hebben voordat je aan dit deel begint? "

    Dat is absoluut niet nodig! Juist omdat WD2 een eigen richting kiest hoef je het eerste deel absoluut niet gespeeld te hebben

  10.   
    Ryan2000's avatar

    Hyperi0n schreef, "Ik heb Watch Dogs zelf nooit gespeeld maar ik vind Watch Dogs 2 er wel tof uit zien. Moet je het eerste deel gespeeld hebben voordat je aan dit deel begint? "

    Nee hoor, maakt niks uit. Dit is weer iets heel anders dan deel 1 (qua verhaal).

  11.   
    NietNickMeneer's avatar

    Dit is echt tof!

  12.   
    Bram_M99's avatar

    Als volgens mij een van de weinige heb ik echt genoten van deel 1 en komt deel 2 er zeker ook. Ziet er tof uit!