Take-Two lijkt domeinnaam voor Red Dead Online te hebben geregistreerd

De geruchtenmolen draait als een malle sinds Rockstar op Twitter een bloedrood logo publiceerde. Zou het echt? Zou er een nieuwe Red Dead-game komen? Al snel volgde een nieuwe teaser, en vandaag komt daar zelfs een website bij.

De domeinnaam reddeadonline.com verwijst je door naar een pagina op de website van Rockstar Games, met daarop hetzelfde stukje artwork dat gisteren al geteased werd. Een snelle zoekopdracht via de Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) wijst uit dat de domeinnaam op naam staat van Take-Two Interactive, de uitgever achter onder andere de GTA-franchise.

Hoewel het natuurlijk mogelijk is dat Rockstar en Take-Two het domein simpelweg willen beschermen, is de naam pas gisteren geregistreerd en verloopt hij over een jaar al. Met alle teasers in het achterhoofd lijkt het dus waarschijnlijk dat we binnenkort meer informatie kunnen verwachten over Red Dead Online.

En laten we eerlijk zijn: met het monstersucces van GTA Online kan het haast niet anders dat Rockstar ook bij zijn volgende game flink wat aandacht zal schenken aan het online gedeelte. Met al deze teasers lijkt het er dus op dat we in de toekomst opnieuw aan de slag kunnen in het Wilde Westen, en dat op de schaal van GTA Online.

Er gaan momenteel (onbevestigde) geruchten dat Rockstar donderdag een onthulling op de kalender heeft staan. Houd GamersNET dus in de gaten!

 1.   
  RikH's avatar

  Spannneeeend 😀

 2.   
  Kip_Skeri's avatar

  Best wel vet dit maar zou dit dan ook naar pc komen of zouden ze gewoon weer lekker console exclusive zijn wat ik wel terecht zou vinden.

 3.   
  jimmymenNL's avatar

  is bekend dat het op dit moment alleen ps4 en xbox one komt, rockstar heeft zelf bevestigt al op hun site

 4.   
  Downzilla's avatar

  Ipv van sharkcards nu coyotecards? Om in het thema te blijven.