Misschien LIVE: Nét aan wel of geen Gears of War 4 Horde-stream met Tom!


Ondanks onze heugelijke Twitch-aankondiging van vandaag, is het nog een twijfelgeval of Tom op zijn vaste woensdagavond een livestream kan leveren. De beste man is in Brabant voor een APK-keuring op zijn trouwe ros, of hij op tijd terug is bij zijn set-up, zal nog maar moeten blijken…

De bedoeling was om vanavond snoeihard, live los te gaan met de Horde 3.0-modus van Gears of War 4. Maar wie weet, moeten we die gruwelijke bezigheid dus uitstellen naar een ander moment in de week. Die extra 40-liter grote lachgastank in een oude Toyota Starlet aanleggen, kan immers even duren.

Of de livestream van vanavond doorgaat, wordt dus even afwachten. Tom hoopt op tijd groen (of rood) licht door te kunnen geven op zijn eigen Twitter.

Kun je de gif-afbeelding niet zien? Druk hier voor de losse versie.


Vriendjes worden met onze Brabo? Voeg ‘Tharduz‘ toe op Steam, Xbox Live of op Origin om vriendjes te worden met onze eindredacteur Tom. Op Battle.net vind je Tom onder ‘Tharduz#21932

Voor een toegevoegde dosis interactie en tijdige aankondigingen over de livestream ben je welkom om @TomKauw te volgen op Twitter, alsmede uiteraard @GamersNET voor al onze updates en een vaste portie game-nieuws!

De stream van vanavond komt mogelijk te vervallen, maar vergeet vooral niet GamersNET alvast te volgen op ons vernieuwde Twitch-kanaal!
  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    we zullen het wel ien 😀