Pokémon GO krijgt binnenkort update die achievement-bonussen toevoegt

Niantic is nog altijd druk bezig om Pokémon GO te releasen in landen over de hele wereld, dus vooralsnog wordt de game slechts langzaam voorzien van nieuwe features. Toch wordt er ongeveer eens in de twee weken een kleine update uitgerold, en binnenkort is het weer zo ver. Niantic heeft alvast een sneak peek gegeven van de volgende nieuwe feature: achievement-bonussen.

Tot nu toe leken de achievements voornamelijk in Pokémon GO te zitten omdat games tegenwoordig nu eenmaal achievements hebben. Met de nieuwe update komt daar verandering in: als je een volgend achievement-niveau haalt voor het vangen van een bepaald type Pokémon, wordt de kans dat je dat type in het vervolg vangt groter. Bijvoorbeeld: als je het volgende level haalt in de Kindler-achievement, wordt de kans kleiner dat Pokémon van het vuurtype uit je Pokéballs ontsnappen.

Nu zijn er behoorlijk wat Pokémon die twee types hebben in plaats van één. In dat geval wordt het gemiddelde genomen van je achievement-bonussen voor beide types. Wanneer de update verschijnt, is nog niet bekend. Niantic zegt echter dat we de nieuwe versie van Pokémon GO binnenkort mogen verwachten.

  1.   
    Throbert's avatar

    Vergeten bij te melden, je kan nu met 6 Pokemon gyms trainen en de CP vam de Gym Pokemon passen zich aan aan jouw Pokemon

  2.   
    Grolschje's avatar

    Laat maar komen die update, ik ben benieuwd

  3.   
    NoobAssPlayer's avatar

    Pokémon GO kan me echt helemaal niets meer schelen helaas. Terwijl ik wel gewoon Pokémon fan ben. In plaats van Pokémon GO speel ik nu Pokéland Legends, is het zeker waard om even op te zoeken en te spelen.