Skyrim Special Edition draait in native 4K op PlayStation 4 Pro

Eerder vandaag wisten we al het heugelijke nieuws van mod support op PlayStation te brengen, maar daar houdt het niet op voor The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition. Op PlayStaton 4 Pro zal de remaster namelijk op native 4K-resolutie te spelen zijn.


Uitgever Bethesda kondigde de verhoogde resolutie zelf aan via een blogpost. Om daad bij woord te voegen, werd er zelfs gesmeten met drie nieuwe 4K-screenshots die afkomstig zijn van de PlayStation 4 Pro.

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition verschijnt op 28 oktober op PlayStation 4, Xbox One en pc. En hoewel pc-gamers al meteen aan de slag zouden kunnen in 4K, moeten PlayStation-liefhebbers nog even wachten op hun verhoogde resolutie. De PlayStation 4 Pro staat namelijk pas aanstaande 10 november te verschijnen.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Downzilla's avatar

  Das best vet, alleen draait die dan wel op 60fps?

 2.   
  Tom's avatar

  Daarover is nog niks gezegd. Ik dacht wel dat het verkooppraatje van de remaster hamerde op die framerate, zou wel bizar zijn als dat ineens komt te vervallen zodra er op 4K gespeeld wordt.

 3.   
  WoKingNL's avatar

  De terminologie wordt wel weer lekker vaag zo, ik neem aan dat Native 4k van de Playstation pro gewoon upscaled is waardoor het dan toch eigenlijk niet Native is?

 4.   
  Bosnegert's avatar

  waarschijnlijk is het niet standaard 60 fps maar alleen als je stilstaat ofzo

 5.   
  Downzilla's avatar

  Bosnegert schreef, "waarschijnlijk is het niet standaard 60 fps maar alleen als je stilstaat ofzo"

  Het is 60fps met een mogelijke fout van 40fps.

 6.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Wauw… Dus ook écht niks geupscaled? 😮

 7.   
  Bram_M99's avatar

  Damn heel tof

 8.   
  Neolite's avatar

  De game komt uit 2011.. een klein beetje oppoetsen en het in native 4K laten lopen op een console die bijna 2x zo krachtig is als de huidige playstation is dan natuurlijk peulenschil. Zelfs met 4K zijn er games die er in FullHD beter uitzien dan deze remaster. Beter komen ze gewoon met de volgende elder scrolls.