Pete Hines: Bethesda komt dit jaar nog met onaangekondigde game

Momenteel is PAX West gaande in de Verenigde Staten, waar zowel games als hardware worden getoond. YouTube-kanaal Tek Syndicate is daar ook aanwezig en heeft een interview gepubliceerd met Pete Hines, de marketingdirecteur van Bethesda. Daarin praat Hines over een aantal games die Bethesda in de pijplijn heeft: de Switch-versie van Skyrim, Wolfenstein 2, Quake Champions, etc. Deze games hebben we natuurlijk al eerder gezien, maar daarnaast zegt Hines dat Bethesda ook een vooralsnog onaangekondigde game gaat uitbrengen.

Op zich is dat niet vreemd: natuurlijk werkt de ontwikkelaar aan games die we nog niet hebben gezien. Wat vreemder is, is dat deze onaangekondigde game dit jaar nog uit moet komen.

We even have a game coming out this year that we haven’t even told anyone about yet. They can wait, it won’t be so long.
Uiteraard vroeg Tek Syndicate door, maar Hines liet verder geen informatie los: hij wil zelfs niet zeggen of het gaat om een nieuwe IP of een spel in een bekende franchise.

De kans bestaat dan ook dat het geen game is à la Fallout 4. Dit jaar is zijn laatste vier maanden in gegaan en het opbouwen van een hype voor een volledige AAA-game vereist behoorlijk wat tijd. Hoe dan ook, heel lang hoeven we niet te wachten op meer informatie rondom de mysterieuze game.

Check hieronder het volledige interview van Tek Syndicate.

 1.   
  mmx's avatar

  Hopelijk komt er totaal wat nieuws ,ik ben benieuwd .

 2.   
  bartofzo's avatar

  Game of Thrones?

 3.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Skyrim 2