Gears of War 4 nu te pre-loaden op pc

Sinds afgelopen woensdag is het langverwachte Gears of War 4 te pre-loaden op de Xbox One. Microsoft meldde destijds al dat de pc-editie snel zou volgen en het bedrijf is die belofte nagekomen.

Gears of War 4 is namelijk nu te pre-loaden via de Windows Store. Ontwikkelaar The Coalition raadt spelers wel aan om eerst Windows 10 te updaten. Microsoft heeft eerder deze week patch KB3194496 uitgebracht en die verhelpt problemen met pre-loads.

Tot slot hopen we dat je niet te zuinig bent geweest bij de aanschaf van een SSD, want Gears of War 4 weegt ruim 70 GB. Pre-loaden is derhalve geen overbodige luxe als je op de releasedag wilt spelen.

 1.   
  Tom's avatar

  Kak, het is weer tijd om de SSD te ruimen. Dat wordt toch echt The Witcher 3 of Fallout 4 tijdelijk van de schijf vagen…

 2.   
  Downzilla's avatar

  Als je The Witcher 3 van je schijf veegt zal ik heel teleurgesteld in je zijn.

 3.   
  3333/3333's avatar

  Zou er wel rekening mee houden dat je waarschijnlijk 140 GB vrij moet hebben wanneer je de preload gaat decrypten, zo werkt dat ook altijd op Steam althans.

 4.   
  Tom's avatar

  Forza Horizon 3 installeerde nog met nét genoeg ruimte, dus hoop dat Gears hetzelfde kan flikken. Anders moet GTA 5 er maar een keer af…

  UPDATE: Vanaf 80GB was het voor mij mogelijk om te downloaden en installeren.