Tijdelijk gratis Gears of War 4 bij een NVIDIA GTX 1070 of GTX 1080

Inmiddels vaste kost bij de high-end videokaarten onder de NVIDIA GeForce-banier: een gratis, gloednieuwe game. De nieuwe aanbieding van dit GPU-seizoen is, opvallend genoeg, een veelbelovende titel die voorheen Xbox One-exclusief bleek. Gears of War 4 komt uiteraard ook naar pc, en investeerders in een gloednieuwe videokaart krijgen de game binnenkort gratis.


Om in aanmerking te komen voor een gratis kopietje van Gears 4, moet je minimaal een GTX 1070 of GTX 1080 aanschaffen, of een laptop waar deze GPU ingebakken zit. De gratis game wordt toegekend aan iedereen die zijn aankoop tussen vandaag en 30 oktober maakt.

Hoe de actie precies werkt, hoe je het spel digitaal verzilverd en waar je zoal aan die videokaarten kunt komen, is uitgebreid na te gaan op de officiële actiepagina van NVIDIA.

Gears of War 4 staat 11 oktober alweer te verschijnen op Xbox One en Windows 10. Wederom een nieuwe Play Anywhere-titel van Microsoft, waarmee cross-buy en cross-play tussen de twee platformen mogelijk wordt gemaakt.

 1.   
  Nuffsaid's avatar

  Dat word dus 2x gratis Gears 4 voor mij.

 2.   
  WoKingNL's avatar

  Neem aan dat het dan alleen om de stock kaart gaat die niemand wil? Of heb ik m’n gigabyte 1070 net te vroeg gekocht? 😛 Ik kreeg in game cash voor de game “Paragon”.

 3.   
  MikeGevers's avatar

  WoKingNL schreef, "Neem aan dat het dan alleen om de stock kaart gaat die niemand wil? Of heb ik m’n gigabyte 1070 net te vroeg gekocht? 😛 Ik kreeg in game cash voor de game “Paragon”."

  Helaas, ik denk dat je je 1070 net te vroeg hebt gekocht, want ook bij after-market kaarten krijg je hem gratis 😉

 4.   
  Thijs.'s avatar

  1. 1070 bestellen
  2. code ontvange
  3. activeren
  4. kaart terug sturen
  5. profit

 5.   
  Puddingboom's avatar

  gudverdumme net tu vruug gekucht 😥

 6.   
  420blazeit's avatar

  Liever een gratis GTX1080 bij Gears of War 4

 7.   
  Tom's avatar

  420blazeit schreef, "Liever een gratis GTX1080 bij Gears of War 4"

  1. Gears of War 4 bestellen
  2. Gratis GTX 1080 ontvangen
  3. GTX 1080 terugbrengen
  4. Profit.