Demo FIFA 17 bevat 12 teams en toont eerste glimp van nieuwe Journey-modus

Hoewel FIFA 17 pas eind september in de winkels ligt, werd vorige week al duidelijk dat we vanaf morgen, dinsdag 13 september, alvast even kunnen proeven van EA’s nieuwe footie. Morgen verschijnt namelijk de demo van FIFA 17 voor PlayStation 4, Xbox One en pc en Electronic Arts heeft nu bekendgemaakt wat we allemaal van deze testversie mogen verwachten. Zo bevat de demo een beperkte versie van de nieuwe Journey-modus, waarin je carrière met voetbaltalent Alex Hunter beperkt blijft tot een korte ervaring bij Manchester United. Ook kun je je voetbalvaardigheden tonen in een aantal nieuwe skillgames.

Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon reguliere potjes FIFA spelen tegen de computer of je vrienden en hierbij kun je in de demo van FIFA 17 kiezen uit een twaalftal clubs. Naast de Engelse clubs Manchester United, Manchester City en Chelsea kun je ook alvast aan de slag met grote namen als Real Madrid, Juventus, Inter, Paris Saint-Germain, Olympique Lyonnais en Bayern München. Met Seattle Sounders, Tigres U.A.N.L. (MX) en Gamba Osaka kun je tevens ook een drietal niet-Europese voetbalclubs checken. In de demo kan er gevoetbald worden in een drietal stadions, namelijk CenturyLink, Stamford Bridge en Suita City Football Stadium.

De demo van FIFA 17 verschijnt niet alleen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc, maar ook voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Gamers met een console van de vorige generatie zullen het echter met een minder uitgebreide demo moeten stellen, aangezien de nieuwe Journey-modus bijvoorbeeld enkel naar de PlayStation 4, Xbox One en pc komt.

  1.   
    ScorpionNL's avatar

    Kijk der naar uit! Kleine aanpassing in het bericht misschien. Dinsdag 13 september in plaats van 12.

  2.   
    Daniel Z's avatar

    ScorpionNL schreef, "Kijk der naar uit! Kleine aanpassing in het bericht misschien. Dinsdag 13 september in plaats van 12. "

    Aangepast 😉

  3.   
    GBA43's avatar

    Tip voor de mensen die graag vandaag al aan de gang willen gaan met de Demo, zodra je een PS4 account in Nieuw-Zeeland hebt zal de demo ergens vanmiddag al online komen.
    Voor PC gewoon een VPN installeren die een server in Nieuw Zeeland heeft en daarna Origin opstarten zodat je de demo kan toevoegen aan je Library. (Zodra Origin aanstaat kan je de VPN gewoon afsluiten)

  4.   
    Moodey's avatar

    ”Vernieuwingen” ”elk jaar anders”

  5.   
    Matthias1999's avatar

    Dat er nog Games uitkomen voor de oude generatie consoles.

  6.   
    RikZonderC's avatar

    Origin meldt inmiddels dat de demo vanaf 22 september beschikbaar is.