Nederlands dameselftal debuteert in FIFA 17

Vrouwenvoetbal wordt steeds populairder en dat bracht EA er dan ook toe om in FIFA 16 voor het eerst dameselftallen toe te voegen. Hoewel er de keuze was uit diverse nationale vrouwenvoetbalteams moesten we het helaas nog stellen zonder de Oranje Leeuwinnen, maar daar komt dit jaar verandering in.

De KNVB heeft namelijk via Twitter laten weten dat we in FIFA 17 met het Nederlands vrouwenelftal aan de slag kunnen.

FIFA 17 verschijnt op 29 september, maar vanaf volgende week kun je alvast aan de slag met de demo.

  1.   
    stan_the_manNL's avatar

    Nou heeeeel misschien dat ik 1 potje zou doen..verder boeit dat me echt niet

  2.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Leuk, er wordt (ook in Nederland) nog veel te weinig aandacht aan de paralympics besteed. Goed dat EA met vrouwenvoetbal dat taboe een beetje probeert te doorbreken

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ik kom Harambe wreken schreef, "Leuk, er wordt (ook in Nederland) nog veel te weinig aandacht aan de paralympics besteed. Goed dat EA met vrouwenvoetbal dat taboe een beetje probeert te doorbreken"

    Ik volg je even niet? Wat heeft de Paralympics nu met een vrouwenelftal te maken? Je zegt nu letterlijk dat alle vrouwelijke voetballers gehandicapten zijn.

    Is het nou als sarcasme bedoelt, haal je 2 dingen door elkaar of begrijp ik de zin verkeerd? 😛
    On-topic

    Dit kan ik alleen maar toejuichen als ik eerlijk mag zijn. Vooral als ik kijk naar de Olympische spelen afgelopen maand, vrouwelijke sporters hebben het na mijn mening vele malen beter gedaan dan mannelijke sporters. Vooral hockey was erg spannend om te zien, jammer dat de Nederlandse dames niet hebben gewonnen.

    De laatste tijd zie ik liever vrouwelijke dan mannelijke sporters. Nee, niet omdat ik een man ben maar gewoon door het feit dat ik vindt dat vrouwen op het algemeen het beter doen. Niet alleen bij hockey maar ook bij andere sporten verdienen ze extra om in het dag licht te worden gezet. Goede zet van EA om ook aan het andere geslacht te denken!

  4.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Ik volg je even niet? Wat heeft de Paralympics nu met een vrouwenelftal te maken? Je zegt nu letterlijk dat alle vrouwelijke voetballers gehandicapten zijn

    Ja dat was zegmaar de grap..

  5.   
    bramuige125's avatar

    volgens mij een dingetje om geen gezeik te krijgen met “feministen” 😉