Demo FIFA 17 verschijnt volgende week

Hoewel het fenomeen demo’s van games langzaam maar zeker lijkt uit te sterven, verschijnt er voorafgaande aan de release van een nieuwe FIFA-game traditiegetrouw nog altijd een demo en dit jaar is dat niet anders. Garreth Reeder, lead producer van FIFA 17, heeft namelijk laten weten dat er volgende week, op 13 september, een demo van FIFA 17 zal verschijnen. Vanaf volgende week dinsdag kan je dus zelf alvast de veranderingen die FIFA 17 met zich meebrengt, waaronder een nieuwe engine, ervaren.

Verdere details, zoals de inbegrepen stadiums en teams, over deze demo zijn echter nog onbekend. Of je aan de slag kan gaan met de beste speler in FIFA 17, Cristiano Ronaldo, is dus nog onduidelijk. Vorig jaar kon je in de demo van FIFA 16 aan de slag met FC Barcelona, Real Madrid, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Chelsea, Inter Milan, Manchester City, Paris Saint-Germain, River Plate en de vrouwenelftallen van Duitsland en de Verenigde Staten. Een vergelijkbare selectie aan teams lijkt dus aannemelijk.

FIFA 17 is vanaf 29 september beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en pc.

  1.   
    FireBallz's avatar

    Ik vind zo’n demo altijd erg handig, het heeft mij vaak genoeg over de streep getrokken om een game wel of niet te kopen. En het is sowieso leuk dat je altijd gratis FIFA 17 kan spelen, het zei met maar 7 of 8 teams.