Ubisoft onthult releasedata van VR-games Eagle Flight, Werewolves Within en Star Trek

De Gamescom draait momenteel op volle toeren en tienduizenden gamers zijn richting Keulen getrokken om daar games te checken. Een grote uitgever als Ubisoft kan op dit festijn natuurlijk niet ontbreken en de Franse uitgever heeft naast titels als Watch_Dogs 2 en Steep ook diverse VR-games meegenomen. Omtrent deze VR-spellen heeft Ubisoft nu ook nieuws naar buiten gebracht, want de uitgever heeft de releasedata van Eagle Flight, Werewolves Within en Star Trek: Bridge Crew onthuld.

Eagle Flight, waarin je als adelaar over Parijs kunt vliegen, verschijnt op 18 oktober voor Oculus Rift, komt op 8 november naar PlayStation VR en is vanaf 20 december beschikbaar voor de HTC Vive. Bij Werewolves Within, gebaseerd op het kaartspel Weerwolven van Wakkerdam, en Star Trek: Bridge Crew, waarover je binnenkort een nieuwe preview kunt verwachten, is het releaseschema minder ingewikkeld.

Werewolves Within is namelijk vanaf 6 december beschikbaar voor alle genoemde VR-platformen en Star Trek: Bridge Crew ligt met een releasedatum van 29 november al een weekje eerder in de digitale schappen. Indien je voor een fysieke versie van de PlayStation VR-editie van Star Trek: Bridge Crew of Werewolves Within zul je wel iets langer moeten wachten, deze verschijnen een week na de digitale editie.

 1.   
  JesseTheunZzz's avatar

  Niceness!! 💪

 2.   
  JesseTheunZzz's avatar

  Niceness!!!

 3.   
  gamerfriend01's avatar

  Zijn dit echt games of gewoon meer veredelde demos? Dit is geen punt van kritiek hoor, maar de meeste VR games duren gewoon super kort.