THQ is terug? Nordic Games gaat verder als THQ Nordic

Toen drie jaar geleden THQ werd opgedoekt, werden meerdere IP’s opgekocht door het Zweedse Nordic Games. Deze uitgever heeft vandaag een naamsverandering ondergaan, waarmee THQ terug van weggeweest lijkt te zijn. Zowel Nordic Games als het Twitter-account van THQ Benelux laten weten dat de uitgever verdergaat als THQ Nordic.

Het bedrijf meldt dat ze hun Zweedse roots die ze als Nordic Games hadden, blijven behouden, maar het wel tijd was om de THQ-naam te implementeren. Met deze verandering laat Nordic zien dat het meer doet dan simpelweg IP’s overnemen en het zich richt op de beste development resources voor ervaringen die gamers verwachten en verdienen.

While we take great pride in our Swedish roots and accomplished a great deal under the Nordic Games masthead, we decided it was time to incorporate the THQ name. We cherish [these IPs], and align them with the very best development resources to expand upon them with the level of experience that communities and established fan bases expect and deserve.
Er zijn momenteel 23 games in ontwikkeling voor THQ Nordic, waarvan er 13 nog moeten worden aangekondigd, die in de komende maanden onthuld worden. De meeste projecten zijn gebaseerd op THQ IP’s en franchises.

 1.   
  Sa.'s avatar

  Goed nieuws voor backwards compatibality? 🙂

 2.   
  Mjolnir's avatar

  CoH3? CoH3!

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  Dat ze dan maar weer eens snel een nieuwe motorcross game maken.

  Want die besturing van nordic games die zuigd nog harder dan ieders moeder doet…

  Zo jammer. Een game kan er grafisch nog zo mooi uitzien. Maar als de besturing zuigd als de knetter is de game niets aan. Besturing moet goed zijn.