Take-Two begint indie-programma

Hoewel Take-Two vooral investeert in giganten als Grand Theft Auto 5 en (hopelijk) Red Dead Redemption, lijkt het erop dat zij nu ook een vinger in de pap willen bij de indie-games. Algemeen directeur Strauss Zelnick liet weten dat ze inderdaad een indie-programma hebben. Het heeft nog geen naam, maar ze zijn er ondertussen al wel een jaar mee bezig en werken samen met verscheidene indie-studios. Strauss zei ook dat ze pas echt nieuws naar buiten zullen brengen wanneer er iets substantieels te melden is.

Volgens Alan Lewis, de communications chief, is Take-Two geïnteresseerd in het creëren van verschillende entertainment-ervaringen. Volgens Lewis zijn er genoeg getalenteerde ontwikkelaars die prima bij de uitgever passen.

Take-Two is niet de eerste grote uitgever die met indie-games aan de slag gaat. Ubisoft en EA gingen hen al voor.

 1.   
  Downzilla's avatar

  Wat hebben alle uitgevers met indiërs tegenwoordig, is het daar goedkoper om games te maken ofzo? Ik heb zo’n idee dat India van callcenterland naar een gamedevelopmentland verandert ofzo. Er is toch genoeg creativiteit buiten India?

 2.   
  Dr_Oetlul's avatar

  Yasss meer indie shit

 3.   
  Jarek's avatar

  Supervet! Hopelijk komen er een paar pareltjes tevoorschijn. EA heeft het naar mijn mening ook erg goed gedaan met Unravel.

  Als indie gamer ben ik zeker benieuwd of hier wat moois uit komt.

 4.   
  Gabbersouth's avatar

  wat is een indie game wat is het verschil tussen een indie game en gewone game is indie niet bad kwaliteit

 5.   
  Downzilla's avatar

  Als indie voor bad kwaliteit staat ben jij een indie commenter

 6.   
  MaxDamage_NL's avatar

  Downzilla schreef, "Wat hebben alle uitgevers met indiërs tegenwoordig, is het daar goedkoper om games te maken ofzo? Ik heb zo’n idee dat India van callcenterland naar een gamedevelopmentland verandert ofzo. Er is toch genoeg creativiteit buiten India?"

  Hope you’re trolling.

  If not, het overgrote gedeelte van alle afgestudeerde game developers komen in deze industrie terecht, en het stikt van indie studio’s in Nederland en de rest van de wereld.

  Ik denk dat Take-Two dit doet ivm het success van No Man’s Sky, dat ze toch potentie in de mogelijk creatieve ideeën van kleine spelers zien en graag een nieuwe vracht koeien wil.

  Downzilla schreef, "Als indie voor bad kwaliteit staat ben jij een indie commenter"

  Niet mijn taak om te modereren etc. Maar PLS, KAP MET SHITPOSTEN.

 7.   
  Gabbersouth's avatar

  idd kap met die onzin downzilla ik had alleen een vraag en dan ga jij zo dom doen

 8.   
  Downzilla's avatar

  Gabbersouth schreef, "idd kap met die onzin downzilla ik had alleen een vraag en dan ga jij zo dom doen"

  Sorry maar als jij 4 vragen stelt zonder vraagtekens punten of wat dan ook en ik 5 keer je reactie moet doorlezen om te begrijpen wat je nou wil zeggen ben ik geneigd dit soort dingen te posten.

 9.   
  ArieV's avatar

  rekt