Life is Strange: Episode 1 gratis te downloaden vanaf morgen

Nog niet ingehaakt op het tienerdrama Life is Strange? Dan kun je daar wellicht morgen verandering in brengen. Waarom? Vanaf 21 juli is de eerste aflevering van de serie gratis te downloaden op PlayStation 4, Xbox One en pc. Niet gedurende een lang weekend, maar tot het eind der tijden. Via de officiële Life is Strange website kun je vanaf morgen je gratis kopie claimen.

Life is Strange opent relatief rustig, maar zet in de eerste episode wel alvast de toon voor de resterende vier. Het spel is sfeervol, wat langzamer van tempo en behandelt alledaagse tienerproblemen, maar wijkt ook uit naar veel mysterie en hevigere segmenten in het verhaal. In onze Episode 1 review van Life is Strange raakten we al gecharmeerd van het spel, maar pas later in het verhaal loopt het tempo op en gaat het drama echte klappen uitdelen. Emoties zullen vliegen, mits je ervoor kiest om door te zetten na je gratis debuutaflevering.

Zie jij de gratis eerste aflevering wel zitten of laat je Life is Strange ook nu nog even links liggen?

 1.   
  Invictus's avatar

  Hele mooie game. Zeker het waard om in PC graphics te spelen.

 2.   
  remcoabc's avatar

  ik zal zeker eens even kijken of ik deze game leuk vind. want ja ik kan natuurlijk pas een goed oordeel over de game geven als ik hem daadwerkelijk gespeeld heb.
  😛

 3.   
  Dr_Oetlul's avatar

  Die ga ik zeker even downloaden

 4.   
  MikeGevers's avatar

  Ik ben benieuwd. Ik heb Life is Strange altijd links laten liggen vanwege enerzijds mijn te grote backlog, maar anderzijds omdat ik me afvroeg of de gameplay me wel ligt. Morgen toch maar eens checken dan, want voor een goed verhaal ben ik altijd in. 8)

 5.   
  Kaiszer's avatar

  Zeker doen, hij is heel tof. Het einde is wat jammer, maar de rest is zeker de moeite waard!

 6.   
  Alfa Warrior's avatar

  @MikeGeversNet

  Je weet niet wat je mist – ik vind het een heerlijk spel, goed verhaal en goede keuzes die je er in kunt maken.