Samoerai actie-RPG Nioh krijgt eind augustus een nieuwe beta

Nioh, de samoerai actie-RPG van ontwikkelaar Team Ninja, krijgt volgende maand een nieuwe beta. De beta van Nioh verschijnt op 23 augustus in de PlayStation Store. Tot 6 september is deze demo te spelen.

In april was er al tijdelijk een demo te downloaden en met 850 duizend spelers was het een behoorlijk succes. Dankzij een online vragenlijst heeft het ontwikkelteam veel feedback gekregen, zodat er diverse verbeteringen zijn doorgevoerd op het gebied van gameplay.

Nioh speelt zich af in het Japan van de 16e eeuw. Een blonde, westerse samoerai is blijkbaar naar Japan gekomen om zijn lot te vervullen. De game verschijnt exclusief voor de PlayStation 4 en dat zal naar verwachting eind dit jaar gaan gebeuren. Het spel werd al in 2005 aangekondigd, destijds nog voor de PlayStation 3. Na een lange tijd van stilte werd in 2010 gemeld dat de ontwikkeling bij Team Ninja was komen te liggen.

 1.   
  gamerfriend01's avatar

  Heb ik de vorige keer ook effe gespeeld. Lijkt wat op Dark Souls qua moeilijkheid en hoofdpersonage lijkt verdacht veel op Gerald uit the Witcher

 2.   
  Jethy's avatar

  Vorige keer de beta helaas net gemist, reken maar dat ik hem deze keer niet ga missen. Lijkt me een toffe game

 3.   
  King of Heroes's avatar

  ”gamerfriend01″ schreef, "Heb ik de vorige keer ook effe gespeeld. Lijkt wat op Dark Souls qua moeilijkheid en hoofdpersonage lijkt verdacht veel op Gerald uit the Witcher"

  Niet echt intentioneel denk ik, aangezien dit William Adams moet zijn.
  De eerste (blonde) Europese Samurai.