Rise of the Tomb Raider mogelijk in oktober naar de PlayStation 4

Rise of the Tomb Raider is een geweldige game, zo kon je vorig jaar november al lezen en zien in onze Xbox One-review. Begin dit jaar werd het nogmaals bevestigd met de uitstekende pc-release. Beide releases liggen alweer enige tijd achter ons en we zouden haast vergeten dat de game ook nog onderweg is richting de PlayStation 4.

Volgens recente geruchten komt het laatste avontuur van Lara Croft in oktober naar de PlayStation 4. In de Italiaanse webwinkel van GameStop is namelijk de PS4-versie van Rise of the Tomb Raider opgedoken. De vermelde releasedatum is 11 oktober. Opvallend genoeg staat er niet bij vermeld of de PS4-versie alle DLC bevat in de vorm van een Game of the Year of Ultimate Edition.

Door de exclusieve deal met Microsoft is Rise of the Tomb Raider tot dusver alleen voor de Xbox One en pc verschenen. De deal houdt in dat de game pas na een jaar voor de PlayStation 4 mag verschijnen. Oktober ligt dus dicht in de buurt, maar is strikt gezien geen volledig jaar. De tijd zal het leren of men de game inderdaad ‘al’ in oktober mag uitbrengen, of dat PlayStation 4-gamers toch nog iets langer moeten wachten.

 1.   
  MaTriXX's avatar

  Waanzinnige game en voor de PS4 fans een must have althans als je van Tomb Raider houd.

  Wel vond ik persoonlijk z`n voorganger iets beter maar ik heb me er enorm mee vermaakt en er komt zeker een replay van hier thuis.

 2.   
  gamerfriend01's avatar

  Yep hij is echt zeer goed

 3.   
  PS4owner's avatar

  dit soort exclusieve deels zijn echt onzinnig. vind het oneerlijk tegenover de gamers op de ps4, die het spel nu pas veel later kunnen spelen.

 4.   
  mattioza's avatar

  Het zou weer een vrij slechte releasedatum zijn (net zoals bij de xbox one-versie), geen wonder dat deze game ondergesneeuwd geraakt. Beetje zonde.

 5.   
  NuckChorris's avatar

  Koop em wel in de aanbieding eerdaags. Zeker geen dag 1, thanx to Square Enix.

  Nog genoeg backlog liggen voor de PS3/PS4.