Shadow of the Tomb Raider waarschijnlijker na nieuw lek

Eind vorig jaar lekte de mogelijke titel van de nieuwe Tomb Raider-game uit, omdat een ijverige medewerker van Crystal Dynamics het niet kon laten om tijdens zijn metrorit te werken aan zijn supergeheime documenten over de game. De nieuwe game met Lara Croft in de hoofdrol zou Shadow of the Tomb Raider gaan heten en dat lijkt nu een stuk waarschijnlijker te worden.

Op de website van marketingbureau Take Off is namelijk het volgende logomateriaal verschenen:


De bovenste afbeeldingen zijn de opties voor een logo, maar het is onwaarschijnlijk dat dit definitief is: op de grotere banner is artwork van Rise of the Tomb Raider te zien, dus dit is hoogstwaarschijnlijk een placeholder. De onderste afbeeldingen dienen vermoedelijk ter inspiratie voor het uiteindelijke marketingmateriaal.

De afbeeldingen zijn inmiddels verwijderd van de website van Take Off, maar op NeoGAF verscheen uiteraard al snel een screenshot. Daar worden de afbeeldingen ook inhoudelijk bekeken: Lara lijkt zich op een van de afbeeldingen te bevinden in een Egyptische pyramide, ze hanteert een kapmes in een ander plaatje en op weer een kiekje heeft Lara een speer in haar handen.

Zou de Tomb Raider-serie achter Assassin’s Creed aangaan met een Egyptische setting? Het zou kunnen verklaren waarom de game ontbrak op de afgelopen E3, aangezien Ubisoft dan mogelijk de wind onder de zeilen van Shadow of the Tomb Raider vandaan had gehaald.

Hoe dan ook, het lijkt erop dat Shadow of the Tomb Raider inderdaad op de agenda van uitgever Square Enix staat.

 1.   
  mmx's avatar

  als dit klopt GOED NIEUWS ! 🙂

 2.   
  JaslanNL's avatar

  Zeker goed nieuws! Had stiekem gehoopt op de E3 al wat beelden te zien. Maar dit maakt ’t goed!

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  Nieuwe Tomb Raider altijd goed nieuws 😀

 4.   
  CHILLOZZ's avatar

  hoe de game heet maakt mij verder niet uit.
  Tomb raider is altijd welkom toch ook wel 1 van de toptitels IMO.

  Dat soort games mogen er wat mij betrefd veel meer mogen komen..
  Ik hoop al JAREN op een indiana jones game. Nu in mooie full HD. of 4K HDR. Daar zou je zoveel leuke dingen mee kunnen doen he.

 5.   
  Heccer's avatar

  Kan der ook niet genoeg van krijgen top nieuws

 6.   
  Jerry97's avatar

  Ik hoop dat dit klopt, vond de laatste 2 delen namelijk heel vet.