Heb jij Pokémon Go al gespeeld? | GN Poll

De game-industrie staat niet stil, waardoor gamers op elk moment van de dag genoeg gespreksmateriaal hebben. Maar net als elk organisme dat gezegend is met een brein verschillen gamers vaak van mening, dus discussiëren ze heel wat af. Elke maand geeft GamersNET al die mensen de mogelijkheid om zich helemaal uit te leven en hun ongezouten, ongecensureerde en keiharde mening te geven over een nieuwe poll, zelfs al mondt dit soms uit in felle discussies waarbij bloed niet wordt geschuwd. Maar eerst blikken we even terug op de poll van vorige keer, om te kijken welke partij deze keer de overhand had.

De E3 is inmiddels alweer even achter de rug, maar jullie konden nog altijd stemmen op onze poll waarin wij jullie vroegen welke persconferentie jullie nu eigenlijk het beste vonden. De meningen bleken verdeeld, maar het waren met name Sony en Electronic Arts die hoge ogen gooiden. Ubisoft en de PC Gaming Show werden daarentegen maar door weinigen als beste bestempeld. Hieronder een greep uit jullie reacties:fdennis:

Genoten van Sony’s persconferentie. Gewoon niet steeds dat gelul maar gewoon games showen. Ze hebben weer laten zien dat ze een geweldige line up hebben. En ja microsoft komt een nieuwe Xbox. Maar echt heel veel heb je er niet aan. Omdat het enige wat ie echt doet is 4k ondersteunen. Maar dat is voor de ” gewone ” mens nog niet te betalen. Of je moet zo’n budget 4k tv kopen die ook gelijk heel stuk minder is. Tegen de tijd dat de 4k markt begint te leven, heeft Sony ongetwijfeld wel een antwoord op microsoft.
Fiscus:
EA en Ubisoft waren persconferentie’s met geweldig nieuws. EA met FIFA 17, Star Wars en Battlefield 1 en Ubisoft met South Park, Watch_dogs 2 en Ghost Recon. Je moet wel iets spectaculairs te melden hebben op een persconferentie en daarom vind ik dat EA en Ubisoft beiden winnaars zijn.
Supergido:
Ik vond de Persconferentie van Microsoft het beste. Misschien niet de games zelf maar de technologie die ze beloven. Crossplay tussen Windows 10 en Xbox en het uitbreiden van Xbox Live ook voor PC maakt mij enthousiast. Mensen vonden het minecraft gedeelte saai maar juist dat was erg bijzonder. Via Xbox live met alle platformen (Pc, Xbox en Mobile) samen spelen is echt een stap in de goede richting.
Ook forza Horizon 3 die ook naar PC komt heeft mij als PC gamer erg enthousiast gemaakt. Ik denk dat ik Microsoft het beste vind omdat ze het meest innoveerende voor de PC gamers hebben gebracht.

Pc gaming show was er leuk kwa tittels en natuurlijk Arma <3 maar toch heb ik bij Xbox microsoft meer het idee hebben dat ze tegen Playstation niet kunnen winnen met Xbox en het dus meer naar de PC (Windows 10) markt gaan brengen om daar een groter aandeel te krijgen.

Check CrewGrounds voor de meningen van de GamersNET-redacteuren. Nieuwe stelling Het is zonder twijfel de hype van het moment: Pokémon Go. Jong of oud, gamer of niet-gamer, talloze mensen hebben de app inmiddels op hun telefoon en lopen inmiddels zelfs een blokje om om zo wat extra Pokeballs of Pokémon te kunnen verzamelen. Onze nieuwe poll kan dan ook niet anders als Pokémon Go-gerelateerd zijn en de vraag luidt als volgt:
Heb jij Pokémon Go al gespeeld?
Laat het ons weten door op de poll te stemmen en vergeet niet hieronder een reactie achter te laten. Misschien verschijnt jouw mening dan wel in het volgende GamersNET Poll-artikel! Alvast bedankt voor het stemmen, wij zijn benieuwd naar de uitslag.

  1.   
    PaNNa's avatar

    Nope, anders moet ik investeren in een nieuwe smartphone 😆

  2.   
    Leukste's avatar

    PaNNa schreef, "Nope, anders moet ik investeren in een nieuwe smartphone :lol:"

    Hetzelfde bij mij.

  3.   
    madda's avatar

    Ik speel het nu een weekje ( als de servers het doen ) maar mijn telefoon kan het ook nog maar net aan hoor, de AR functie werkt bijv. niet op mijn tel en regelmatig loopt me hele telefoon vast. Heb ik dan wel weer het geluk dat ik na het weekend een nieuwe tel mag uit gaan zoeken 🙄 🙄

  4.   
    NietNickMeneer's avatar

    Jupp al best een tijdje bezig alleen hij loopt wel snel vast :/

  5.   
    DoeMaarWat's avatar

    AR werkt niet, moet vaak met wifi connecten voordat ie op data werkt (bug?) perfomance is wel goed.

  6.   
    madda's avatar

    DoeMaarWat schreef, "AR werkt niet, moet vaak met wifi connecten voordat ie op data werkt (bug?) perfomance is wel goed."

    Bij mij werkt de AR niet omdat mijn telefoon te goedkoop is 😆 😆 Werkt verder wel gewoon prima op 3G en heb niet perse wifi nodig. Denk niet dat het een bug is 🙂

  7.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Nee, en ik begin nu al de dagen te missen dat gamers bekend stonden als nerds met overgewicht, een kop vol puisten en totaal geen sociale vaardigheden. Als ik zeg dat ik graag games speel wil ik niet dat mensen denken dat ik tijdens onweersbuien en orkanen op de fiets zit omdat er 20 kilometer van me vandaan een pikachu zit die ik nog niet heb. De gaming community krijgt een slechte naam door alle kinderen die nu met hun smartphones naar buiten gaan. Heb wat zelfrespect en blijf gewoon binnen zitten en cheetos eten ofzo.

  8.   
    nielsiebro's avatar

    Er moet een gyroscoop in je telefoon zitten voor ar mode

  9.   
    MikeGevers's avatar

    Tip voor de mensen die stemmen op ‘Nee, de game werkt niet op mijn telefoon’: er is misschien omheen te werken. Ik heb een Android-telefoon met 1,5 GB werkgeheugen, en Pokémon Go vereist 2 GB. Google Play zegt dus dat mijn telefoon het spel niet aankan, dus kan ik hem niet via de Store downloaden. Maar ik heb de ‘oude’ omweg geprobeerd en nu werkt hij wel: APK-bestandje gedownload en geïnstalleerd.

    Disclaimer: op mijn telefoon werkt het redelijk (maar niet geheel perfect), maar dat wil niet zeggen dat dat op alle telefoons zo is.