Gears of War 4 Loot Crate Edition komt ook naar Nederland

Gears of War 4 scoren én daarbij een pakket aan Gears-verrassingen krijgen? Het kan, met de Gears of War 4 Loot Crate Edtion, een mooie samenwerking tussen Microsoft en Loot Crate! De verrassingsdoosjes van Loot Crate kun je kennen van een eerdere Loot Crate unboxing die we deden en zijn over verloop van tijd ongekend populair geworden. Elke maand één thema, waarin een doosje aan goedheid naar je huis wordt gestuurd.

In de Gears of War 4 Loot Crate Edition vind je niet alleen een digitale code voor de game op Xbox One of Windows 10, een 17 centimeter grote replica van de Lancer, maar ook een doos aan gethematiseerde en nog onbekende ‘loot’. Hierin zitten sowieso een hoodie en iets in de richting van Gears-glaswerk. Als bonus kunnen pre-orderaars zichzelf wel verzekeren van een exclusieve pin van een gouden Lancer.

Druk hier voor een grotere resolutie van de afbeelding


De Gears of War 4 Loot Crate Edition mét de game kost 169,99 dollar, maar de doos is ook zonder Gears of War 4 te verkrijgen. Wil je de game zelf ergens anders aanschaffen, dan kost de Loot Crate je een goede 114,99 dollar. Beide edities zijn via de Loot Crate website te bestellen, en Loot Crate verzekerd dat de doos ook richting de eerder aangesloten Europese landen verzonden zal worden.

  1.   
    MaTriXX's avatar

    Ik ga wel voor de normale versie, voor de prijs van 170 euro koop ik liever 3 games :).