Politie waarschuwt voor Pokémon Go

De release van Pokémon Go overtreft ieders verwachting. Het vangen van de koddige zakmonsters is wereldwijd een populaire bezigheid en naast de grappige kiekjes die dat oplevert, is er ook een keerzijde. Er zijn al diverse meldingen te vinden over jagers die struikelen, in sloten lopen, of in de auto zelfs midden op de weg stoppen om een Pokémon te vangen. Ook in Nederland zijn al slachtoffers te vinden.

Hoewel de game in Nederland officieel nog niet uit is, wordt de nieuwste hype dus ook hier al flink gespeeld. De politie volgt de gebeurtenissen op de voet en op Facebook deed het team uit Amsterdam een oproep om vooral op te letten wat je doet tijdens het spelen. De webredactie speelt zo in op de trend, waarbij gezegd moet worden dat ze meteen ruimte vonden voor een knipoog.

Oh…als jullie dan toch buiten zijn…houd meteen een extra oogje in het zeil voor ons. Want voor ons geldt ook: Gotta catch ‘em all!
De berichten mogen dan niet allemaal even vrolijk zijn, hoeft Nintendo niet te klagen over de aandacht de de free to play-titel wereldwijd krijgt.

  1.   
    remcoabc's avatar

    lol die foto die er bij zit (dat station) dat is bij mij

  2.   
    madda's avatar

    Ben echt helemaal verslaafd aan die stomme beesten haha, alleen WTF me batterij kan dit amper aan, heb em vandaag al 2 keer helemaal op moeten laden 😕 😕

  3.   
    Papachico's avatar

    Dan ben je best dom als dit je gebeurd haha. Je hoeft trouwens niet eens te stoppen om die pokemon te vangen.