Gamer verslaat Dark Souls 3 zonder geraakt te worden

De uitdaging die te vinden is bij het uitspelen van Dark Souls 3 is op zichzelf al voldoende om gamers op de proef te stellen of zelfs helemaal af te schrikken. Er zijn echter altijd fanatiekelingen die aan de reguliere speelstijl niet voldoende hebben en de moeilijkheid nog een stuk opschroeven.

Eén zo’n fanaat is FaraazKhan, een gamer die het (bijna) onmogelijke heeft bereikt door Dark Souls 3 uit te spelen zonder geraakt te worden. Daarbij legde hij zichzelf de restricties op dat hij geen magie of schilden mocht gebruiken en ook de pijl en boog mochten niet mee op avontuur. Wat resteerde was dus een onvervalst staaltje close combat en veel, heel veel wegduiken en ontwijken. Je zou het bijna niet geloven, dus gelukkig bewijst zijn Twitch stream de woorden hierboven.

FaraazKhan speelde de game uit in ruim twee uur en velde daarbij alleen de verplichte bazen. Toeschouwers bezweken bij zijn uitzending bijna onder de druk, want stel je voor dat hij na zoveel tijd toch een klap gevangen had. Overigens is Faraaz van plan om de game nog een keer te doorlopen, maar dan mét alle bazen. Wat denken jullie? Ook iets voor een stream van Peter? Stemmen kan in de comments.

 1.   
  Gabbersouth's avatar

  maybe he used a trainer from mrantifun

 2.   
  MaTriXX's avatar

  Tering en dan voor te stellen dat ik nog vast zit in het moeras gedeelte :P.

 3.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Hij zal wel een Jedi zijn ofzo

 4.   
  Rory's avatar

  je zal maar bij de laatste baas zijn en 1 hit krijgen

 5.   
  KTHRNT's avatar

  😮