Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Watch Dogs 2 | Video preview

Met de komst van Watch Dogs 2 zijn heel veel mensen benieuwd naar de nieuwe setting, graphics en stad. Peter mocht al even met de game aan de slag op de E3 en vertelt Tom er alles over.

  1.   
    Sixty's avatar

    ik heb 1 nooit gespeeld, ik heb altijd gezegd ik haal hem wel als ik een PS4 heb, nog steeds niet gehaald. Maar ik vond het idee wel vet en de character van Aiden Pierce vond ik ook wel vet. Ik ben benieuwd.

    En Peter, hoezo moet je je schamen als je een bepaalde game leuk vindt? Iedereen vindt iets anders leuk en we kunnen niet alles leuk vinden. Ik denk dat er zat mensen deze game geweldig vinden maar door de kritiek die door veel mensen wordt gegeven hoor je bijna niks van de awesome momenten van de game waarschijnlijk. Ik denk dat ik hem toch zo ff digitaal aanschaf.

  2.   
    tijn80's avatar

    Sixty schreef, "ik heb 1 nooit gespeeld, ik heb altijd gezegd ik haal hem wel als ik een PS4 heb, nog steeds niet gehaald. Maar ik vond het idee wel vet en de character van Aiden Pierce vond ik ook wel vet. Ik ben benieuwd.
    En Peter, hoezo moet je je schamen als je een bepaalde game leuk vindt? Iedereen vindt iets anders leuk en we kunnen niet alles leuk vinden. Ik denk dat er zat mensen deze game geweldig vinden maar door de kritiek die door veel mensen wordt gegeven hoor je bijna niks van de awesome momenten van de game waarschijnlijk. Ik denk dat ik hem toch zo ff digitaal aanschaf."

    Digitaal uit de PS-store? Dan betaal je het dubbele van een fysieke schijf…

    On topic: Watch_Dogs was wel leuk, maar had veel meer potentie. Hoop dat ze van hun fouten hebben geleerd en 2 beter is.

  3.   
    RikZonderC's avatar

    Oké, nu ben ik ook hyped. Als de framerate nu maar goed is en mijn PC hem aankan en alles wat Peet zegt waar is, ben ik tevreden…

  4.   
    JesseTheunZzz's avatar

    Ik ben nog steeds hyped voor Watch_Dogs2, nu moet Ubisoft ons maar niet teleurstellen:P

  5.   
    Leukste's avatar

    Ik hoop zo dat dit niet weer een PC Uplay(not) verhaaltje wordt met AMD en NVIDIA optimalisatie gezeur. Voor de consoles ben ik positiever mits ze van de mogelijke potenties en fouten geleerd hebben uit het eerste deel.

  6.   
    420blazeit's avatar

    Toch knap hoe ze een game laten zien die nog lelijker is dan watchdogs 1 op de E3 toendertijds. Daarnaast het flinterdunne verhaal met een edgy hacker die de stad wel eventjes gaat redden. Nee bedankt, misschien grappig als hij ooit in een steam sale te koop is voor 1,50.

  7.   
    Gabbersouth's avatar

    weerzinwekkend mooie game geen woorden voor simpel prachtig

  8.   
    Sixty's avatar

    ”tijn80″ schreef, "
    Digitaal uit de PS-store? Dan betaal je het dubbele van een fysieke schijf…
    On topic: Watch_Dogs was wel leuk, maar had veel meer potentie. Hoop dat ze van hun fouten hebben geleerd en 2 beter is."

    okay thanks for the heads up, ik ging de store in en zag Umbrella Corps en raakte toen afgeleid, ook een vermakelijke game. Maar voor Watch Dogs haal ik de disc versie wel idd.

  9.   
    stan_the_manNL's avatar

    Ben heel benieuwd! Watch_Dogs 1 nooit gespeeld maar vind de trailer er heel vet uit zien. Door het (voor veel mensen dan) tegenvallende eerste deel en de ervaringen met ubisoft games bij launch wacht ik wel eerst de reviews af voordat ik de game haal.

  10.   
    AtomicDogg's avatar

    Ik dacht ff dat Daniel langs liep op 0:21