DOOM demo langere tijd beschikbaar

Bethesda en id Software hebben speciaal voor de E3 een gratis demo van DOOM uitgebracht, waarin je het eerste level van de game kunt spelen. De demo zou alleen in de E3-week beschikbaar zijn, maar id Software laat weten dat de termijn van de demo is verlengd.

Het is onduidelijk hoeveel langer de demo beschikbaar is. In elk geval hebben geïnteresseerden nu langer de kans om een stukje van de campaign te ervaren. Er zit geen multiplayer in de demo.

 1.   
  AtomicDogg's avatar

  Demo’s waren vroeger standaard, nu is het al speciaal als een demo langer dan een week beschikbaar is…

 2.   
  Sixty's avatar

  dat komt omdat vroeger werd een demo op floppy of cd/dvd gezet en nu staat alles digitaal wat ruimte en geld kost om te laten staan. Ik mis de tijd van de PS1/2 tijden dat je bij de playstation magazine elke maand Demo’s op en een disc kreeg.

 3.   
  Leukste's avatar

  Sixty schreef, "Ik mis de tijd van de PS1/2 tijden dat je bij de playstation magazine elke maand Demo’s op en een disc kreeg."

  Die goeie oude tijd. ­čś│

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  Sixty schreef, "dat komt omdat vroeger werd een demo op floppy of cd/dvd gezet en nu staat alles digitaal wat ruimte en geld kost om te laten staan. Ik mis de tijd van de PS1/2 tijden dat je bij de playstation magazine elke maand Demo’s op en een disc kreeg."

  Inderdaad mooie tijden waren dat ­čÖé