Prijsvraag: Win een liefdevolle roze Doomguy

We kunnen er niet omheen, het is Valentijnsdag. Vanavond gaan Tom en Jessica de liefde vieren in een romantische stream, maar dat is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Daarom geven we vandaag een schattige roze Doomguy weg, die we natuurlijk allemaal kennen van DOOM! Het ideale geschenk om te geven aan de liefde van je leven, of om je simpelweg zelf mee te vermaken!

Om kans te maken op de prijs willen we graag van je weten welke romantische bestemming deze Doomguy krijgt? Geef je hem aan de liefde van je leven? Of heb je zelf een liefdevol plekje voor hem? Geef ons een leuke reactie en wie weet maken wij jou heel erg blij op deze Valentijnsdag!

Heel veel succes!

 1.   
  Dutchmen12345's avatar

  Het zal mijn hart teminste niet breken

 2.   
  ChrisBoers's avatar

  Mijn vrouw ga ik hier echt niet blij mee maken, die is nogal anti-gaming (ja, lastig idd). Maar, mijn zoontje daarentegen, die is he-le-maal mesjogge van gaming EN poppetjes! Zo heeft hij vrijwel alle LEGO Dimensions poppetjes, EN de Disney Infinity poppetjes! Dus ja, die wil deze ZEKER een liefdevol plekje geven!

  En om te laten zien hoe graag hij hem wil, heb ik mijn avatar aangepast naar zijn ‘ah-PLEEEESE’ pose ๐Ÿ˜€

 3.   
  LockdownZ's avatar

  Denk dat ik deze aan mijn lieve vriendin geef. Ze weet dat ik zelf een ultra harde Doom fan ben, kan geen kwaad om haar proberen over te halen de games ook leuk te gaan vinden. Samen rippen en tearen binnenkort ๐Ÿ™‚

  En zo niet, dan hou ik hem lekker zelf, mooi bij de groeiende collectie denk ik zo. ๐Ÿ˜‰

  Happy valentines day slayers!

 4.   
  S3MM3R's avatar

  I’m in dan is dat mijn valentijn!

 5.   
  DB Ries's avatar

  Bestemming mijn toilet. Als ik er naar kijk zit ik wat relaxder

 6.   
  RooddePanda's avatar

  Gezien ik deze valentijn geen valentijn heb zal deze Doomguy mijn hartje veroveren. Zo komt die om mijn mooie bureau te staan waar mijn pc set-up is. Kan ik altijd liefdevol naar hem kijken <3.

 7.   
  mrcacco's avatar

  Zelf ben ik een fanatiek gamer en me vriendin ook.
  Nu ze in verwachting is van een meisje en ik uiteraard hoop dat ze ook net een gamer word als ons wil ik vast haar kamertje aankleden met onderandere gave game attributen.
  Daarom wil ik graag met een echte roze doom statue beginnen!!

 8.   
  crazyboychris's avatar

  De schoorsteen mantel boven het (hel)vuur. Uiteraard gaat hij niet smelten, al is hij wel om te smelten voor (-;

 9.   
  Kauwgom's avatar

  Medium aub! Ik heb een heel liefdevol plekje voor hem…. ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰

 10.   
  Dedsec's avatar

  Ja ik heb nog nooit wat gehad omdat niemand mij wil, dus ik kan het wel goed gebruiken, en vroeger kocht ik dan nog wel is wat voor me hond, maar die is dood nou, dus ik kan wel iets gebruiken om Valentijnsdag anders te gaan zien.

 11.   
  Youmademeseeit's avatar

  Doomguy? Je bedoelt toch wel zeker Droomguy? Daar heb ik zeker nog wel een plekje voor in mijn leven ๐Ÿ˜‰

 12.   
  Tadao's avatar

  Wat voor romantische bestemming? De plank van de, in mijn ogen, meest prachtige lief that giegeld als een schoolmeisje wanneer ze rond kan rennen met de kettingzaag met het geluid van kettingzaag metal in de achtergrond. Alleen jammer dat ze van roze houd maar tegelijkertijd het niet graag toegeeft/displayed

 13.   
  lom0r's avatar

  Ik denk dat ik deze heel mooi tussen mijn plushe knorretje en tijgertje in pyjama komt te staan naast mijn bed. Dan kan ik altijd veilig en liefdevol in slaap vallen

 14.   
  Fideel's avatar

  Love is in the air! Meedoen.

 15.   
  dandanna's avatar

  Easy, op het bureau van mijn dochtertje aangezien ze haar L.O.L. poppetjes wil voorzien van een nieuw sterk vriendje.

 16.   
  hernieuw's avatar

  Op mijn nachtkastje. Je wordt wakker en….

 17.   
  Arcturion's avatar

  Het ziet er grappig uit

 18.   
  Reiverdemon's avatar

  Leuk poppetje

 19.   
  mmx's avatar

  Schattig hoor echt wat voor mijn dochter

 20.   
  Papachico's avatar

  Vind em wel vet! Hebbbbuh!

 21.   
  tranceguy's avatar

  je wint hier toch nooit echt iets. Ze maken je alleen blij met een dooie mus. Jammer.

 22.   
  mmx's avatar

  @tranceguy: Helaas moet ik jou corrigeren.als je wint dan krijg je de prijs altijd ze zijn wat dat betreft heel eerlijk.

 23.   
  tranceguy's avatar

  @mmx: Ja waarom heb ik mijn prijs dan na 3 maanden nog niet gehad of nog niet eens een berichtje terug? Dan durf ik toch zwaar te twijfelen aan jouw stelling. En dat mag ik dan ook vind ik. Ik vind het vrij asociaal eigenlijk.

 24.   
  mmx's avatar

  @tranceguy: Ik heb een paar keer gewonnen en atijd de prijzen gehad .Nooit geen problemen met GN prijzen ..Ik ben hier zelf heel tevreden mee en blijf bij mij mening dat ze hier okay zijn .Misschien is jou pakket ergens in de bezorging verdwenen ?

 25.   
  tranceguy's avatar

  @mmx: @mmx: Das heel fijn maar daar ben ik niet verder mee. Wat je zegt kan goed zijn maar ze hadden op zijn minst mijn bericht kunnen beantwoorden met de vraag waar mijn pakket bleef. Ze sturen gewoon niks terug en hadden dus op zijn minst kunnen zeggen dat mijn pakket onderweg is maar aangezien ze niet antwoorden ga ik twijfelen over de legitimitiet en weet ik dus niks dus voor hetzelfde geld is dat niet zo. Nou lekker mooi klaar mee dan. Ik vraag me af wanneer e eens duidelijk gaan verschaffen dan en als het moet dan maar via deze post maar als ik iets gewonnen heb hoor ik het te krijgen ook toch?

 26.   
  Noice!'s avatar

  @Dedsec:

  Haha, prachtig dit! Zโ€™n hond nog dood ook :โ€™)

 27.   
  mmx's avatar

  @tranceguy: Je hoort idd de prijs te krijgen maar ga eens in conclaaf met de mensen van GN ,dan wel prive via mail ofzo .Verder blijf ik positief oven GN .succes .

 28.   
  Dedsec's avatar

  @Noice!: Mij hond niki is al bijna 2 jaar dood, maar ik mis haar nog elke dag snik, dus zoo leuk is dat niet.

 29.   
  Dedsec's avatar

  @Noice!: Hier een link naar me hond, en dat was de laatste foto die ik van haar had gemaakt. https://www.mupload.nl/img/93j7kp.jpg

 30.   
  tranceguy's avatar

  @mmx: goede tip alleen via bericht wordt dus niet gereageerd. Vind ik wel erg jammer. En ik weet dus niet wat ik nog kan doen om de aandacht te trekken. Maar ik geef niet op want wil mijn prijs gewoon claimen en die gaat er komen ook.

 31.   
  mmx's avatar

  @tranceguy: probeer eens of ze jou niet even kunnen bellen met praten kan je jou situatie misschien beter bespreken.zelf had ik ook ooit eens board en als er problemen waren. Kosten we dat via de telefoon op werkte prima en zo hielden wijtoen fijne members.en alsnog succes