De God of War E3-demo verbergt meerdere vijanden op de achtergrond

De nieuwe God of War werd onder begeleiding van een orkest tentoongesteld tijdens de PlayStation-persconferentie op de E3. De actie op de voorgrond was het voornaamste spektakel, maar ontwikkelaar Sony Santa Monica heeft stiekem een aantal vijanden op de achtergrond in beweging gesteld.

Sowieso gaat God of War heel anders spelen door de nieuwe insteek van een vrije camera en totaal andere combat, waardoor je wellicht diverse details mist. Echter, aan de zijkanten en op de achtergrond van de E3-demo zijn vijanden te zien waar je later vast en zeker mee te maken krijgt.

De vijanden zijn hieronder te bewonderen en de eerste is een zwevend wezen in de achtergrond met zo te zien hoorns. De tweede vijand is een vliegend iets met een enorm staf-achtig wapen. En tot slot is in de eindscène, waarbij Kratos en zijn zoontje naar de horizon over de ijzige bergen kijken, een bewegend stuk grond te zien. De geruchten gaan dat dit een groteske serpent (slang) is en gedacht wordt aan de Midgard Serpent uit de Noordse mythologie. Santa Monica lijkt dus nog genoeg verrassingen voor ons in petto te hebben.

God of War verschijnt waarschijnlijk in 2017 exclusief voor de PlayStation 4. Wat Peter tot nu toe van de game vindt, lees je in zijn preview of kun je terugkijken in de video preview.

View post on imgur.com

View post on imgur.com


 1.   
  Gabbersouth's avatar

  als die bomen zn vijanden moeten zijn dan weet ik het ook niet meer

 2.   
  Leukste's avatar

  Gabbersouth schreef, "als die bomen zn vijanden moeten zijn dan weet ik het ook niet meer"

  Nooit gehoord van ”The Last March Of The Ents”? 🙄

 3.   
  NuckChorris's avatar

  Vind het jammer dat ze de stemacteur(Terrence C. Carson) van Kratos vervangen hebben. Zijn stem is synoniem met Kratos imo.