Eerste gameplay Dishonored 2 onthuld

Ook Dishonored 2 werd natuurlijk uitbundig besproken op de E3, met behulp van de nodige gameplaybeelden. Harvey Smith, game designer van Arkane Studios, vertelde onder andere dat de game een eigen engine krijgt, genaamd de Void Engine. Dit was volgens Smith voornamelijk nodig voor de speciale belichting die de game kent.

Dishonored 2 speelt zich af in Carnacca, ‘de parel van het zuiden’, maar ook het bekende Dunwall komt voorbij. Carnacca is een winderige stad, dus verwacht veel windmolens die uitgeschakeld moeten worden In de game kun je zowel keizerin Emily, als protagonist uit het eerste deel, Corvo, onder de knoppen nemen.

Tijdens de persconferentie kregen we een missie te zien waarin je tussen twee strijdende groeperingen door moet vechten. Natuurlijk bestaat de mogelijk om je bij een van beiden aan te sluiten, of er gewoonweg dwars doorheen te rammen.

Tot slot is er een Collector’s Edition aangekondigd voor Dishonored 2. De editie bevat een masker, poster, ring, steelcade en de Definitive Edition van Dishonored.

Dishonored 2 verschijnt 11 november voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

 1.   
  mheiden21's avatar

  Dishonored heb ik leren kennen doordat de game gratis was met gold, hopelijk ga ik met het tweede deel net zoveel uren kwijt zijn. Ziet er iig awesome uit.

 2.   
  Daan's avatar

  Collector’s editie ziet er erg tof uit. Zeer leuk gedaan met dat masker. 🙂

 3.   
  stan_the_manNL's avatar

  Eerste dishonourd nooit gespeeld, misschien dat ik deze wel ga oppakken