Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

HORI EDGE 101 gaming muis | GamersNET Gear

Hori is niet alleen maar meer van de Arcadesticks, ook willen zij de wereld van muizen veroveren. Dat doen ze onder de naam Edge en met de Edge 101 brengen ze hun eerste gamingmuis op de markt. Peter is ermee aan de slag gegaan en bespreekt dit product met Tom.

 1.   
  AtomicDogg's avatar

  Ik vind hem ook niet mooi, ziet eruit als een standaard kantoor muis.

 2.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  “optisch en degelijk” 5/10

 3.   
  Thomsnov's avatar

  Die lichten zijn wel oogverblindend lelijk

 4.   
  Tom's avatar

  Vind het zelf eerlijk gezegd ook absoluut geen sexy ding om te zien. Niet dat elke muis er uit hoort te zien als de R.A.T. Pro X, maar een beetje meer flair/stijl had wel gekund. Zal wel een algehele overweging vanuit HORI zijn geweest voor de complete EDGE-lijn.

 5.   
  Thijs.'s avatar

  ziet er uit als een muis van 5 euro bij de action (gratis reclame). Ik schrok van de 70 euro. De muis ziet er best lomp uit en voor die prijs kan je waarschijnlijk veel beter krijgen. Zou er zelf 35 max voor geven als een muis er zo uit ziet. En wat is dat toch met DPI. Ik ken niemand die 6400 dpi gebruikt. Meer DPI betekent niet dat een muis beter is. Ik gebruik zelf 800 en ik denk dat heel veel mensen dat ook doen

 6.   
  NietNickMeneer's avatar

  Ik zou hier zelf 40 a 50 euro voor neerleggen

 7.   
  MikeGevers's avatar

  Thijs. schreef, "ziet er uit als een muis van 5 euro bij de action (gratis reclame). Ik schrok van de 70 euro. De muis ziet er best lomp uit en voor die prijs kan je waarschijnlijk veel beter krijgen. Zou er zelf 35 max voor geven als een muis er zo uit ziet. En wat is dat toch met DPI. Ik ken niemand die 6400 dpi gebruikt. Meer DPI betekent niet dat een muis beter is. Ik gebruik zelf 800 en ik denk dat heel veel mensen dat ook doen"

  Bij mij hangt het van de situatie af. Bij shooters is nauwkeurigheid belangrijker, dus dan gebruik ik inderdaad een lagere DPI. Maar tijdens werk of studie wil ik mijn muis niet drie keer over de gehele muismat moet halen om van de ene naar de andere kant van het scherm te komen. Ik weet niet precies wat mijn DPI in mijn dagelijks leven is, maar 6400 is het zeker niet. Denk eerder 2000-2500 😉

 8.   
  bjorntukkertje's avatar

  Mweh, ze lijken allemaal hetzelfde xD