Twitteraars willen Gears of War 4 meteen op Insanity spelen

Gamers houden niet van makkelijk, dat blijkt ook maar weer uit de poll die Gears of War 4 producer Rod Fergusson op Twitter opzette. In de poll vroeg de beste man namelijk of we de Insanity moeilijkheidsgraad van Gears of War 4 meteen willen spelen, of willen ontgrendelen door de campaign te spelen. Uit de resultaten blijkt dat maar liefst 63 procent van de 6400 stemmen kiest voor het meteen kunnen spelen van de hoogste moeilijkheidsgraad.

Of de resultaten van de poll ook daadwerkelijk worden meegenomen, is nog niet bekend. Gears of War 4 verschijnt 11 oktober voor de Xbox One.

 1.   
  DeAdSeYe's avatar

  Meestal wil ik ook de moeilijkste moeilijkheidsgraden spelen bij m’n eerste playthrough. Je weet nooit wat er aan gaat komen, wat je kunt verwachten want je hebt de campaign nog nooit gespeeld.

  Als je eerst het spel op een makkelijker moeilijkheidsgraden moet spelen om vervolgens de moeilijkere moeilijkheidsgraden te unlocken, weet je al hoe het spel moet spelen, wat je kunt verwachten, wat er gaat komen, welke vijanden je gaat zien en waar.

 2.   
  ScorpionNL's avatar

  Meestal begin ik op normal of hard.