Kickstarter Dark Souls-bordspel eindigt op bijna 5 miljoen euro

De populariteit van Dark Souls is door de verkoopcijfers van Dark Souls 3 wel bewezen. Ook het bordspel dat via Kickstarter aan de man gebracht werd, bleek een schot in de roos. Waar Steamforged Games hoopte een bescheiden bedrag van 50.000 pond op te halen, bleek dat bedrag al snel een peulenschil.

Twee weken geleden was het nieuws dat de campagne al 2,5 miljoen euro had opgehaald, vandaag blijkt ook dat bedrag slechts de helft van de eindstand. De bedenkers kunnen zich namelijk verheugen op de toezegging van in totaal 3.771.474 pond, een bedrag dat omgerekend neerkomt op 4.893.569 euro. Bijna vijf miljoen euro voor een inzameling die 50.000 pond wenste op te brengen!

 1.   
  evilmase's avatar

  te gek voor woorden dit…beetje 5 milj dollar inzamelen voor een bordspel !!! moet nie gekker worden..als het nou een videogame zou ik t begrijpen, maar ditte??? Als je aan deze gaste vraag of ze 1 euro willen doneren aan afrika , dan kijken ze allemaal de andere kant op.

 2.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Van mij mag Afrika ook helemaal plat gebombardeerd worden. Wel benieuwd naar hoe het bordspel eruit gaat zien trouwens.

 3.   
  joeyjoey's avatar

  ^ dat dus.
  En die mensen bepalen altijd nog zelf waar ze hun geld aan uitgeven..

 4.   
  Thomsnov's avatar

  Sowieso dat deze mensen van Kickstarter al miljonair zijn geworden. Dan moet het daadwerkelijke bordspel nog komen.

 5.   
  Kardinalus's avatar

  Er zit een heel verschil tussen Afrika bombarderen en een bordspel maar goed. Iedereen mag zelf weten waar hij/zij zijn/haar geld aan uitgeeft.

 6.   
  HWSHHZ's avatar

  @Ikziehetnietmeerzitten jij krijgt een dikke 1 van mij 😂

 7.   
  HWSHHZ's avatar

  HWSHHZ schreef, "@Ikziehetnietmeerzitten jij krijgt een dikke +1 van mij‚ lmao"

  😀

 8.   
  PaNNa's avatar

  evilmase schreef, "te gek voor woorden dit…beetje 5 milj dollar inzamelen voor een bordspel !!! moet nie gekker worden..als het nou een videogame zou ik t begrijpen, maar ditte??? Als je aan deze gaste vraag of ze 1 euro willen doneren aan afrika , dan kijken ze allemaal de andere kant op."

  Ach de helft van de donaties verdwijnen in de zakken van de politiekers. Als we kijken naar hetgeen België en andere landen al gegeven hebben aan goede doelen, dan stonden er nu al allemaal villa’s.