Gears of War 4 Ultimate Edition bevat Season Pass en 4 dagen Early Access

Al heel wat Gears of War-fans schieten momenteel hun billen uit hun string in de Gears of War 4 multiplayer beta. We moeten nog tot oktober wachten op de volledige game, al kunnen kopers van de Gears of War 4 Ultimate Edition vier dagen eerder met de game aan de slag.

Naast deze ‘Early Access’ bevat de Ultimate Edition ook een Vintage Del mulitplayer character en de Season Pass. Deze seizoenspas biedt je alle multiplayer mappen permanent, toegang tot een VIP-playlist om als eerste nieuwe mappen en spelmodi te spelen en nog meer:

Permanent DLC map ownership of over 24 additional maps (two per month for a year) for private play on dedicated serves
Vintage VIP Pack featuring the Vintage JD Character Skin, Vintage Gnasher and Dropshot Weapon Skins, Vintage JD Emblem and Vintage JD Bounty for extra XP
Exclusive VIP Early Access Playlist that grants a preview to upcoming modes, maps and variants
Six Gear Packs which unlock special character and weapon skins, equipment and abilities, and XP boosting bounties.
Gears of War 4 verschijnt op 11 oktober. De gewone versie heeft een adviesprijs van 69,99 euro. De Ultimate Edition is nu al als pre-order te koop in de Xbox Store voor 99,99 euro.

 1.   
  Thomsnov's avatar

  Dat is een hele hoop geld

 2.   
  stan_the_manNL's avatar

  Twijfel of ik de game ga halen, heb nooit echt een GoW titel gespeeld, maar als er zoveel mensen enthousiast over zijn, dan moet het toch wel tof zijn:)

 3.   
  UncreatedKoen's avatar

  Ik wil een fysieke Gears of War collectors edition. Niet die digitale troep xD

 4.   
  madda's avatar

  waarom zijn die digitale collectors editions altijd zo prijzig, voor die prijs vind ik dat je er op zn minst wat artwork of eventueel een statue oid bij moet krijgen.

 5.   
  Tom's avatar

  ”madd4″ schreef, "waarom zijn die digitale collectors editions altijd zo prijzig, voor die prijs vind ik dat je er op zn minst wat artwork of eventueel een statue oid bij moet krijgen. "

  Sowieso zijn digitale games bij launch vaak te duur, zowel op Xbox One als PlayStation 4 en soms ook pc. Fallout 4 kocht je in menig winkel meteen 49,99 euro, maar digitaal was het 59,99 of soms zelfs 69,99. Erg scheef en meteen ook een slechte counter van de doorverkoopbeweging van tweedehands spellen.