Bethesda geeft volgende week uitgebreide demo van DOOM SnapMap en singleplayer

Dankzij de DOOM multiplayer beta hebben we een aardig beeld kunnen krijgen van de competitieve kant van de game. Er valt echter nog veel meer te ontdekken en dat laat Bethesda graag zien. Vanaf volgende week duikt het ontwikkelteam via Bethesda’s Twitch-kanaal dieper in op SnapMap en de singleplayer van DOOM.

Maandag 25 april laat men vanaf 20:00 uur meer zien van SnapMap. Zo krijgen we een uitgebreide blik op alle co-op, singleplayer en multiplayer content die je in SnapMap kunt vinden. Het ontwikkelteam laat ook zien hoe je zelf een spelmodus kunt maken en hoe extreem je iets kunt maken met de krachtige SnapMap tools. Via de Twitch chat kan je ook vragen stellen aan de ontwikkelaars.

Woensdag 27 april is het om 20:00 uur tijd voor de singleplayer. Tijdens deze stream laten uitvoerend producent Marty Stratton en creatief leider Hugo Martin een deel van de singleplayer campaign zien. Een ideale kans dus om nog niet eerder vertoonde levels te bekijken en een voorproefje te krijgen van hoe intens DOOM kan zijn.

DOOM verschijnt 13 mei voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc.

  1.   
    Heccer's avatar

    (null)