Doel Kickstarter-campagne voor Dark Souls-bordspel na drie minuten bereikt

Vannacht om 00:00 begon de Kickstarter-campagne voor een Dark Souls-bordspel. De interesse voor dit bordspel blijkt heel groot te zijn, want de campagne had al na drie minuten haar doel bereikt.

Het doel stond vast op 50.000 pond. Op het moment van schrijven, anderhalf uur na het begin van de campagne, is het bedrag opgelopen tot 222.000 pond. Dit betekent dat door het bereiken van stretch goals er een aantal bonuskaarten en personages worden toegevoegd aan het bordspel. Deze stretch goals liepen op tot 90.000 pond. Het team achter het bordspel, Steamforged Games, belooft een aantal nieuwe stretch goals om de backers te compenseren voor het overwacht grote succes van de campagne. Steamforged Games heeft wel eerst toestemming nodig van Bandai Namco om nieuwe assets uit de Dark Souls-serie te gebruiken.


Als je zelf interesse hebt in het bordspel kun je er een reserveren voor 80 pond. De goedkoopste versie van 75 pond is niet meer beschikbaar. De campagne duurt nog 26 dagen.

 1.   
  DeAdSeYe's avatar

  Dit is echt niet normaal, ze staan nu op 451,930 Engelse pond, dat neer komt op 571,846 euro en blijft stijgen met de minuut.

 2.   
  Throbert's avatar

  Waarom betalen mensen nog als het al niet meer hoeft xD. Wel gaaf dit

 3.   
  DeAdSeYe's avatar

  Throbert schreef, "Waarom betalen mensen nog als het al niet meer hoeft xD. Wel gaaf dit"

  Elke backer staat gelijk aan 1 koper. Iedereen die geld geeft via Kickstarter krijgt dan ook een exemplaar thuis gestuurd.

  Er zijn 3 rewards.

  Early bird (£75) die 1 exemplaar krijgen

  Normaal (£80) die 1 exemplaar krijgen

  En nog een zakelijke reward waar je ook bewijs van bedrijf moet tonen. Deze kost £200 of meer en je krijgt dan ook meteen 6 exemplaren toe gestuurd.

  Het ligt eraan welke rewards ze hebben opgesteld in hun project. Soms vragen ze inderdaad €5 of €10 als kleine donatie waar je alleen een bedankje voor terug krijgt. Dat hebben ze niet gedaan in deze Kickstarter, de goedkoopste reward is dan ook meteen £75 die helemaal uitverkocht is.

 4.   
  Mjolnir's avatar

  Het bordspel dat rage-quitten toestaat als legitieme strategie naast Monopolie.
  Naast de Dark Souls games zie ik mezelf dit spelletje ook niet afmaken…