Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Gears of War 4 Multiplayer | Video preview

Gears of War 4 is in aantocht voor de Xbox One én pc, en onze Tom mocht al vervroegd aan de slag met de Multiplayer Beta die nu draait. Hij zaagde Xbox topmannen neer en mocht zich meten tegen tal van andere exclusieve gasten. In hoeverre staat de multiplayer weer garant voor toffe en brute actie? Samen met Peter blikt Tom alvast vooruit op de potentiële systemseller voor Xbox One…

De gameplay ook aanschouwen in glorieuze 60 frames per seconde? Check de preview op het GamersNET YouTube-kanaal!

 1.   
  UncreatedKoen's avatar

  Allereerst bedankt voor de beta key op de zaterdag! Heb al de level cap gehaald en vermaak me er nog steeds prima mee! Bas en Salim zitten er ook in en we hebben gister al een aantal potjes gedaan!

  Vraag 1: Gaan we terug naar de roots?
  Vergeleken met Judgement: ja totaal, we gaan terug naar Gears 3. Het is inderdaad een combi van Gears 1 en 3. Ze zoeken de battles van deel 1 uit maar ze pakken de gameplay en snelheid van Gears 3 dus daar ben ik het mee eens. Het zijn de kleine details die deze game het goed doen.

  Je kan niet meer active reloads spammen omdat je dan juist goed bent. Je doet een active reload en dan moet je 10 seconden wachten voordat je er weer 1 doet. Min punt zelf vindt ik dat je de Torgue Bow niet meer helemaal hoeft aan te spannen om in iemand zijn lijf te schieten. De cover dingen zijn leuk over muurtje heen trekken etc. Gaan we dit veel gebruiken? Betwijfel het. Heb het letterlijk onderweg naar mijn run naar Level 20 maar 1x gebruikt tegen een bot notabene want de echte spelers blijven echt niet achter hun cover zitten.

  Ik heb gister dodgeball gespeeld met sdfl en het was erg tof om te doen! Het is echt trefbal. Maak je iemand af mag de eerst afgemaakte teammaat terug in het slagveld! Erg toffe modus en raad zeker aan dit te doen in de livestream van woensdag!

  De game wilt zich totaal niet verlenen aan Esports. The Coalition focussen hier niet op maar Microsoft wel helaas en daardoor lijkt het maar het kan zeker een game worden om geld mee te verdienen! Het is erg leuk om te kijken en daarnaast is het erg intens!

  De bounties waar Tom het over heeft is JUIST een goede toevoeging! Je krijgt sneller XP namelijk door die kaartjes, het voegt niet toe maar ik had bijvoorbeeld een 2000 punten kaart en kreeg 20% extra XP en dan ga je er wel echt voor! Je maakt het voor jezelf uitdagend! Misschien voor de casual gears speler is dit niet extreem van toepassing maar voor de die hards is dit wel een erg goede toevoeging! Dus op dat vlak ben ik het niet eens met Tom.

  Dan als laatste ‘system seller’

  Ik word hier niet boos van maar wel geïrriteerd. Quantem Break, geen system seller, Ratchet and Clank, geen system seller straks, Uncharted dan weer in jullie ogen wel, Halo geen system seller, dan gooi ik ook maar voor volgende week een stelling in de hot koffie show:

  WAT IS IN JULLIE OGEN EEN SYSTEM SELLER?! Tegenwoordig is in meerdere journalisten hun ogen niks meer een system seller… is dit gewoon puur het feit dat de journalisten willen dat je bij je console blijft of vinden jullie dit echt? Ik vind het maar partij raar.

  Daarnaast alsnog heel erg bedankt voor de code en ga van gister avond ook een kill compilatie maken nu! Ik vind het voor de rest een goede preview maar zaten toch een aantal dingen dwars.

 2.   
  mheiden21's avatar

  Ik ben een waardeloze gears speler en al vrij snel dat ik rage quit omdat je in een lobby met diehards word gepropt. Ik hoop dat dit deel een betere matchmaking krijgt waardoor je tegenstanders krijgt van je niveau. Nu nog ff wachten op het xbox live bericht met de beta code.

 3.   
  Tom's avatar

  UncreatedKoen schreef, "WAT IS IN JULLIE OGEN EEN SYSTEM SELLER?! Tegenwoordig is in meerdere journalisten hun ogen niks meer een system seller… is dit gewoon puur het feit dat de journalisten willen dat je bij je console blijft of vinden jullie dit echt? Ik vind het maar partij raar."

  Niet dat de game me niet goed lijkt, maar ik denk dat tegenwoordig games niet echt system-sellers meer kunnen zijn. Een beetje gamer is al voor de ene of de andere console gesetteld en als je wild zou worden van Gears of War, dan heb je die keuze waarschijnlijk ook al eerder gemaakt. Om zo ‘laat’ nog in de generatie echt een system seller te zijn, moet een game enorm veel overtuigender zijn dan dat voorgaande titels als waren. Tenminste, in mijn optiek.

 4.   
  UncreatedKoen's avatar

  Tom schreef, "

  ”UncreatedKoen” schreef, "WAT IS IN JULLIE OGEN EEN SYSTEM SELLER?! Tegenwoordig is in meerdere journalisten hun ogen niks meer een system seller… is dit gewoon puur het feit dat de journalisten willen dat je bij je console blijft of vinden jullie dit echt? Ik vind het maar partij raar."

  Niet dat de game me niet goed lijkt, maar ik denk dat tegenwoordig games niet echt system-sellers meer kunnen zijn. Een beetje gamer is al voor de ene of de andere console gesetteld en als je wild zou worden van Gears of War, dan heb je die keuze waarschijnlijk ook al eerder gemaakt. Om zo ‘laat’ nog in de generatie echt een system seller te zijn, moet een game enorm veel overtuigender zijn dan dat voorgaande titels als waren. Tenminste, in mijn optiek."

  Ben ik helemaal met je eens Tom alleen het wordt in veel in de marketing afdelingen genoemd van: ja dit moet een een system-seller gaan worden. Maar uiteindelijk eindigt het daar niet in. Is het dan niet gewoon heel simpel te noemen dat system-sellers niet meer bestaan? :p

 5.   
  Petor's avatar

  UncreatedKoen schreef, "Is het dan niet gewoon heel simpel te noemen dat system-sellers niet meer bestaan? :p
  "

  voor de Xbox niet nee!

  Burn!

  🙂

 6.   
  Tom's avatar

  Peter heeft ergens eigenlijk ook wel gelijk. Omdat Microsoft vrijwel alle ‘exclusives’ ook afstaat aan de pc, is het lastig om van zo’n first-party titel te zeggen dat het een system-seller is voor de Xbox One. Als je die game dan echt wil oppakken, voldoet een game-pc tegenwoordig al vaak.

 7.   
  UncreatedKoen's avatar

  Petor schreef, "

  ”UncreatedKoen” schreef, "Is het dan niet gewoon heel simpel te noemen dat system-sellers niet meer bestaan? :p
  "

  voor de Xbox niet nee!
  Burn!
  :-)"

  Totaal mee eens! Wel ergens jammer dat Microsoft zo erg Windows 10 wilt integreren in de Xbox op dat vlak. Zo wordt de Xbox een ondergeschoven kindje straks want alles is toch straks op PC… 🙁

 8.   
  Heccer's avatar

  Jipz en ik blij met me P.C, en PS4 😛
  Alleen Halo was een reden voor mij om hem te halen de Xbox one.
  Maar naar wat uurtjes te spelen bij een maat mis ik iets. 343 doet het in mij ogen niet goed 😡
  Daar paal ik wel van was liefs zo blij geweest en als een gek een xbox one van M.P afgehaald want die staat er vol mee. Vind het echt Jammer van M.$. ze laten zoveel liggen. Vind het Jammer als Gamer.

 9.   
  gamerfriend01's avatar

  Heccer schreef, "Jipz en ik blij met me P.C, en PS4 😛
  Alleen Halo was een reden voor mij om hem te halen de Xbox one.
  Maar naar wat uurtjes te spelen bij een maat mis ik iets. 343 doet het in mij ogen niet goed 😡
  Daar paal ik wel van was liefs zo blij geweest en als een gek een xbox one van M.P afgehaald want die staat er vol mee. Vind het echt Jammer van M.$. ze laten zoveel liggen. Vind het Jammer als Gamer."

  Wow weer iemand die betaalt wordt door Sony. Eerst en vooral is dit het eerste jaar dat Playstation zoveel exlcusives had, dus nu is iedereen zo euforisch maar dit komt ook omdat jullie niks gewoon zijn qua exclusives in 2015 waren alleen bloodborn en Until Dawn exclusief samen met wat remakes. Microsoft heeft ieder jaar een top line-up en gears is altijd al een system seller geweest, is ook de basis van de multiplayer van Uncharted he = plagiaat Sony???

 10.   
  ScorpionNL's avatar

  Beta speelt lekker weg. Zodra meer mensen toegang hebben zal de tier matchmaking hopelijk beter werken.