Extra livestream: Tom geeft alvast een voorproefje op de Gears of War 4 beta!


Aanstaande maandag ‘opent’ de gesloten beta van Gears of War 4 op Xbox One, maar op GamersNET ontvingen we nu al exclusieve toegang tot de beta. Hoog tijd dus voor onze Xbox-streamer Tom om alvast een voorproefje van de game te tonen, direct via het GamersNET Twitch-kanaal! Kom gezellig meekijken hoe wij je alvast lekker maken voor het slopen van Locust. We gaan live vanaf 21:00…

De beta-servers zijn momenteel nog wat rustig tijdens deze ‘Friends and Family’-fase, maar desalniettemin kunnen er al een paar potjes geknald worden. Daarbij zijn alvast drie modes speelbaar op drie levels, met uiteraard tal van oude en zelfs een nieuw wapen in het verschiet. Verzoekjes over wat je wilt zien kunnen dus slechts beperkt, maar schroom niet om mee te babbelen in de live-chat.


Vrienden worden met Tom? Voeg Tharduz toe aan je vriendenlijst op Xbox One, op Steam heet Tom evenals Tharduz en uiteraard is iedereen altijd welkom om gezellig te babbelen op onze TeamSpeak-server via ts.gamersnet.nl!

Voor meer interactie en tijdige aankondigingen over de livestream ben je welkom om @TomKauw te volgen op Twitter, alsmede uiteraard @GamersNET voor al onze updates en een vaste portie game-nieuws!

Rond 21:00 knallen we de stream aan! Tot dan!
 1.   
  Mark89NL's avatar

  Ik zal mee kijken maar ben zelf bij het Imagine film festival in Amsterdam. Kijk uit Corpser.

 2.   
  gamerfriend01's avatar

  Tom ben er ook bij hoor ๐Ÿ˜‰

 3.   
  iDraxo's avatar

  JEEEEJ ๐Ÿ˜€ kan ik mee doen ? of is deze beta closed?

 4.   
  iDraxo's avatar

  iDraxo schreef, "JEEEEJ ๐Ÿ˜€ kan ik mee doen ? of is deze beta closed? "

  laat maar ik las het niet ik kan niet meedoen heb geen Code ๐Ÿ™ maar ik kom wel lekker lijken ๐Ÿ˜€

 5.   
  Tom's avatar

  De code kan alsnog binnenkomen, maar dan begint de beta alsnog pas maandag. Koen en ik hebben echter Friends and Family Early Access-codes, waarmee we dus nog iets eerder al de beta in kunnen duiken.

 6.   
  stan_the_manNL's avatar

  Ik ben erbij:)

 7.   
  iDraxo's avatar

  Tom schreef, "De code kan alsnog binnenkomen, maar dan begint de beta alsnog pas maandag. Koen en ik hebben echter Friends and Family Early Access-codes, waarmee we dus nog iets eerder al de beta in kunnen duiken. "

  Tom als de Beta open is kunnen we dan samen spelen?

 8.   
  Tom's avatar

  Tuurlijk, ik ga wel voor die exclusieve gear, dus ik zal nog wel wat avondjes aan het oefenen zijn. ๐Ÿ™‚

 9.   
  UncreatedKoen's avatar

  Ik ben je partner vanavond Tom! Heb lekker geoefend! Al potjes 22 om 9 en 1tje zelfs 25 om 11 dus ik zit weer in de sfeer van de kettingzagen en de shotguns!