Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Dark Souls | GN Retrospective

We blikken terug op de rijke franchise van Dark Souls. Natuurlijk beginnen we met Demon’s Souls, om via Dark Souls 1 en Dark Souls 2 te belanden bij het nieuwe deel: Dark Souls 3. Dat alles in deze nieuwe GN Retrospective!

  1.   
    gamerfriend01's avatar

    En wat met bloodborne ik weet dat deze van een andere ontwikkelaar is, maar is deze even moeilijk? Zouden jullie een klein artikeltje kunnen schrijven voor mensen die instappen in de serie en om uit te leggen met welke game je best begint, gewoon met deel 1 of direct met deel 3?
    Ik zou het ook eens leuk vinden moesten jullie als er een nieuwe game uitkomt het voorgaande deel weggeven als prijsvraag, dit heeft dan wel minder waarde, maar is leuker als je instapt in de franchise. 😉

  2.   
    ozzman's avatar

    ”gamerfriend01″ schreef, "En wat met bloodborne ik weet dat deze van een andere ontwikkelaar is, maar is deze even moeilijk? Zouden jullie een klein artikeltje kunnen schrijven voor mensen die instappen in de serie en om uit te leggen met welke game je best begint, gewoon met deel 1 of direct met deel 3?
    Ik zou het ook eens leuk vinden moesten jullie als er een nieuwe game uitkomt het voorgaande deel weggeven als prijsvraag, dit heeft dan wel minder waarde, maar is leuker als je instapt in de franchise. 😉 "

    Bloodborne is van dezelfde ontwikkelaar als Dark Souls 1 en 3. Bloodborne is iets makkelijker dan de Dark Souls serie. Dit komt omdat de combat in Bloodborne sneller is en je in gevechten een stuk van je verloren health terug kan krijgen. Maar in allebei de series heb je te maken met trial en error en epische baas gevechten. Je kan bij Dark souls 3 instappen, maar als een aanrader is natuurlijk bij deeltje 1 te beginnen.