Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Quantum Break | Video review

Quantum Break is een nieuwe IP van de makers van de oorspronkelijke Max Payne en Alan Wake en laat ons spelen met de tijd. Michiel mocht de game van een review voorzien en Peter is geïnteresseerd in het idee.

 1.   
  tijn80's avatar

  Ben benieuwd. Lijkt me wel een vermakelijke game. Gaan het van de week meemaken

 2.   
  gamerfriend01's avatar

  Dit ziet er toch beter uit dan uncharted 4, hier heb je nog wat keuze mogelijkheden en ook de combat is vernieuwend, ik ga hem morgen zeker halen 😉

 3.   
  Felis_Rufus's avatar

  ”gamerfriend01″ schreef, "Dit ziet er toch beter uit dan uncharted 4, hier heb je nog wat keuze mogelijkheden en ook de combat is vernieuwend "

  Weet je dat zeker?

 4.   
  Tom's avatar

  Kleine rectificatie: mijn livestreams van Quantum Break waren ook gewoon vanaf Xbox One.

 5.   
  dmb97's avatar

  Ik vind het een hele goeie en hij ziet er echt goed uit mijn zoon dacht dat ik een film aan het kijken was er zijn weinig games die er zo goed uitzien en voor diegene die zeggen dat hij er niet goed uitziet of de zeikers van 1080p,4k 12g en weet ik veel wat wacht nog 10 jaar dan komt de 180gx uit dan is het nog mooier koop hem dan niet maar ga niet iedere keer weer lopen te zeiken want wat het ergste is de meeste die lopen te zeiken hebben geen eens een XB1.

 6.   
  Carmen07's avatar

  Leuke review weer!!! Jullie twee zouden vaker video’s moeten doen altijd grappig 8)

  Kga quantum break volgende week halen. Dat spelen met tijd lijkt me zo gaaf 🙂

 7.   
  stan_the_manNL's avatar

  Ik ga dit spel denk ik kopen als hij voor 30 euro te krijgen is.

 8.   
  tijn80's avatar

  Felis_Rufus schreef, "

  ”gamerfriend01″ schreef, "Dit ziet er toch beter uit dan uncharted 4, hier heb je nog wat keuze mogelijkheden en ook de combat is vernieuwend "

  Weet je dat zeker?"

  Uncharted 4 ziet er inderdaad ook erg vet uit. Vind de combat van Quantum zelf een beetje ongemakkelijk aanvoelen. De tijdbubbels werken wel heel gaaf. Heb bij deze game ook Alan Wake en Gears of War Ultimate erbij gekregen, dus als het echt niets wordt is het i.i.g. geen miskoop 😉

  Uncharted 4 ga ik ook zeker halen.

 9.   
  jkampmeijer's avatar

  😀