Nieuwe beelden beta Pokémon Go gelekt

Kregen we een tijd geleden al de eerste gameplaybeelden van Pokémon Go en een hoop informatie over allerlei features in de game, krijgen we nu meer beelden! Zo is het mobiele spelletje al ver in de ontwikkeling en is de beta in Japan reeds al begonnen. Niet zo gek dus dat de eerste beelden al lekken en zo heeft een van de beta-testers al wat nieuwe informatie op YouTube gezet. In de video zien we onder meer hoe je ervoor kunt kiezen welk geslacht je wil hebben in de game en hoe je vervolgens je personage naar wens aan kan passen.

Wanneer je klaar bent met de creatie van je karakter beland je vanzelfsprekend in de wereld waarin alles moet gaan gebeuren. Toegegeven, lijkt de wereld nog vrij bijzonder vormgegeven en het is dan ook de vraag hoe de game zich gaat vermengen met de realiteit. Wel is in ieder geval duidelijk dat je aan het begin van je avontuur 20 Poké Balls krijgt, waardoor we ongetwijfeld ook nog kunnen rekenen op een nieuw geldsysteem in de game.

Ben je benieuwd naar de opgedoken beelden van de Japanse beta van Pokémon Go? Check ze dan hieronder.

 1.   
  _BeefCake99_'s avatar

  HYPE HYPE

 2.   
  Callofdeepak's avatar

  Gaaf

 3.   
  gurgalan's avatar

  😀 😀

 4.   
  PaNNa's avatar

  Een geldsysteem? Dit zal wel betalen worden als je sneller vooruitgang wil boeken, dit is algemeen bekend met mobiele games.

 5.   
  TinusGN's avatar

  😀