Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Mad Catz R.A.T. Pro X: de ultieme gaming muis? | GamersNET Gear

Na een unboxing en de erg uitgebreide R.A.T. Pro X review komt Tom nu ook op de proppen met een aflevering van GamersNET Gear toegewijd aan Mad Catz’ ultieme gaming muis. In hoeverre is het te tweaken en is de Pro X ‘future proof’? Je ziet het hier…

 1.   
  TinusGN's avatar

  Ik vind ’t teveel, ja hoe zeg je dat? Poespas? Ik vind ’t teveel poespas hebben, ja. Voor mijn part mag ’t best wel wat neutraler en niet zon heel gek CoD exoskelet. Geef mij maar de diamondback chroma, maar ik zei toch dat ik niet zo veel poespas wilde? Er zit toch zo’n ledbalk in? DAT IS IETS ANDERS, GEEN HEEL EXOSKELET!

 2.   
  mafkees010's avatar

  Ik vindt et een belachelijke strake muis ……mooi uiterlijk ,hou wel wan die robo style.
  Ook het op alle manieren aanpasbare is een uitkomst gezien niet ieder handje het zelfde is
  Ik zeg ja tegen dit opvallend strake model

 3.   
  tijn80's avatar

  Mooie muis, maar wat een prijs! Vraag me af of er iemand bij GN €180 zou uitgeven voor een muis.(hoe vet hij ook is)

 4.   
  AtomicDogg's avatar

  Prachtige muis, maar om het echt de ultieme muis ever te maken kon er nog wel een optie bij om draadloos te gaan, dat je de kabel uit en in kan pluggen.

 5.   
  mattioza's avatar

  Het komt precies uit de toekomst. Voor die prijs verwacht ik toch wel dat hij zelfstandig kan vliegen. 😛

 6.   
  NietNickMeneer's avatar

  Gave muis wel een beetje duur

 7.   
  Tom's avatar

  @AtomicDogg: Draadloos zou denk ik weer een beetje schuren tegen het imago van de Pro X. Het lijkt zich toch te optimaliseren voor de eSporter of fanatieke online gamer, en dan wil je niet aanklooien met draadloze verbindingen.

  Ook zou het betekenen dat het hele ding weer significant zwaarder wordt (want: batterijen of accu) en dat daardoor mogelijk andere functies moeten sneuvelen. Een holte voor een stroombron zou bijvoorbeeld niet gemakkelijk kunnen passen naast of onder de verwisselbare sensor.

  Als het echt de ultieme allrounder-muis was geweest, zou een draadloze functie wellicht mooi geweest zijn. Maar je kunt met dit model niet ook nog eens inspelen op die markt, daar is het heel ding gewoon niet op gebouwd, jammer genoeg.

 8.   
  GamezMaster's avatar

  Wat een beest deze muis!
  Ik moet nog een nieuwe muis, maar om daar nou 170-180 euro voor neer te tellen…..

 9.   
  Regge's avatar

  nej ik ben nogsteeds ver van overtuigd van R.A.T.. en voor 170 euro moet het echt wel beter kunnen dat net die minpuntjes.