Gears of War 4 beta gaat van start op 18 april

Na de beloftes over de prestaties van Gears of War 4 blijkt nu dat we het volgende maand zelf al mogen ervaren. Ontwikkelaar The Coalition heeft namelijk bekendgemaakt dat er een (deels gesloten) beta-periode van de game zal draaien tussen 18 april en 1 mei.

Gamers die Gears of War: Ultimate Edition in hun bezit hebben op Xbox One of Windows 10, krijgen in mondjesmaat de eerste toegang tot de beta. Tussen 18 april en 25 april is deze ‘early access’ exclusief voor deze spelers, waarna gekwalificeerde Xbox Live Gold-leden tot en met het eind van de maand ook nog mee kunnen spelen in de dan geopende testfase. De beta is exclusief voor Xbox One, ook al werd recentelijk bekend dat de game uiteindelijk ook naar Windows 10 zal komen.

Om zo veel mogelijk garantie op een beta-key te verzekeren is het aangeraden om v贸贸r 11 april minimaal 茅茅n keer in te loggen op Xbox Live in Gears of War: Ultimate Edition. Dit geldt voor zowel de Xbox One-versie als de nieuwe Windows 10-port van de remake.

 1.   
  UncreatedKoen's avatar

  Als echte gears fan reageer ik als eerste! ik zeg op 18 april live stream met Tom!

 2.   
  jimmymenNL's avatar

  Gears of War 4: Ultimate Edition inloggen hoe dan:P?

 3.   
  Tom's avatar

  Scusi, foutje! Is inmiddels verbeterd. Dank voor de oplettendheid!

  Wat betreft de stream, die zou ik dan even van Peets agenda af moeten pakken. Of hij gaat ‘m streamen natuurlijk. Met z’n allen op de maandag. 馃檪

 4.   
  jessyenmelissa's avatar

  Flinke b猫ta periode nice