Kirby: Planet Robobot komt naar Nintendo 3DS op 10 juni

Het Amerikaanse Nintendo heeft een nieuwe Kirby-titel aangekondigd voor de Nintendo 3DS getiteld Kirby: Planet Robobot. Ditmaal mag de roze ronde bal zijn geliefde Dream Land beschermen tegen vijandige robots en hoe kan dat beter dan door zelf in een mecha te kruipen? Kirby zijn nieuwe robotharnas kent meer dan tien verschillende modi en verbeterde versies van Kirby zijn klassieke kopieervaardigheden.

Kirby: Planet Robobot introduceert verder een co-op modus genaamd Team Kirby Clash waarin vier spelers samen kunnen strijden tegen zware eindbazen. Voor het eerst ooit is het daarnaast mogelijk om Kirby XP te laten verdienen om zo sterker te worden in de nieuwe Kirby Clash mode. Hierbij kunnen jij en je vrienden ook gebruik maken van Download Play, zodat slechts één game genoeg is om samen te gamen.

Deze nieuwste telg in de serie maakt ten slotte gebruik van alle amiibo-figuren. Zo geeft de Mario amiibo een vuurvaardigheid aan onze fluffige roze bal en geeft de Link amiibo beschikking over een zwaard. Kirby: Planet Robot staat gepland voor 10 juni.

  1.   
    jelte23's avatar

    Heb gister de hele direct gezien. Dit spel ziet er erg leuk uit en die nieuwe modus is zeker een leuke toevoeging