Microsoft onthult grootte Xbox One-versie Quantum Break

Met de naderende release van Quantum Break begin april, heeft Microsoft weer wat meer informatie naar buiten gebracht. De Xbox One-versie van Quantum Break zal namelijk 44,09 GB aan ruimte in gaan nemen op je harde schijf. Het is nog niet bekend hoe omvangrijk de pc-versie zal worden.

Met ruim 44GB is Quantum Break niet de grootste Xbox One-game van Microsoft zelf. Halo 5: Guardians vereist bijvoorbeeld meer dan 55GB, exclusief updates. Quantum Break bevat zowel traditionele gameplay als een live-action tv-serie. Het is niet bekend hoe de bestandsgrootte is verdeeld tussen gameplay en tv-content.

Quantum Break verschijnt 5 april voor de Xbox One en pc. Benieuwd of je pc krachtig genoeg is voor deze game? Check dan snel de aanbevolen systeemeisen. En koop je Quantum Break voor 4 april voor de Xbox One, dan krijg je de Windows 10-versie geheel gratis.

  1.   
    supperbam's avatar

    Lijkt me leuk đŸ˜€

  2.   
    Neolite's avatar

    Ik hoop toch echt dat de serie afleveringen geĂ¯nstalleerd worden en dat je deze niet dient te streamen. Grootte valt wel mee, is eigenlijk de norm tegenwoordig.