Carmageddon: Max Damage onthuld; verschijnt in 2016 voor PlayStation 4, Xbox One en pc

De roekeloze, brute en destructieve serie Carmageddon is terug, met Carmageddon: Max Damage! De reeks maakte eind jaren ’90 furore op de pc en wist later op andere platformen ook de controverse omtrent Carmageddon te vergroten. Max Damage is officieel onthuld en wordt ontwikkeld door de originele ontwikkelaar, Stainless Games, en het spel verschijnt nog dit jaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Carmageddon: Max Damage krijgt meer voertuigen, meer omgevingen en meer voetgangers dan ooit om omver te rijden. De destructieve en bloederige racegame zal dertig voertuigen met eigen chauffeur bevatten, tien grote omgevingen en een variëteit in bewegende doelwitten, zoals voetgangers, mensen in rolstoelen, fietsers, beren en aliens.

Daarnaast kunnen we zes verscheidene event types verwachten, de online multiplayer krijgt vier modi. Ook is het mogelijk jouw heftige racesessie op te slaan met een action replay mode in elk cameraperspectief.

Stainless Games heeft de eerste trailer vrijgegeven en is hieronder te bekijken. Carmageddon: Max Damage verschijnt in 2016 voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  Daniel Z's avatar

  Dit wordt zo ongelooflijk vet! Echt zware nostalgie, maar ik mis dit soort harde actie ook nog wel eens in games. Kom maar op!

 2.   
  LightFasher's avatar

  Geen AC, dan maar deze dit jaar :D.

 3.   
  milez1983's avatar

  dat is nog eens goed nieuws. dat ben ik helemaal met je eens daniel, wat dacht je van twisted meta;)

 4.   
  Shadow Sumo's avatar

  F*ck yes!carmageddon goeie herrineringen