Farming Simulator 17 ploegt zijn weg naar eind 2016

Focus Home Interactive heeft aangekondigd dat Farming Simulator 17 eind 2016 naar de pc en consoles gaat komen. Hoewel concrete details over deze nieuwe, boeren-sim nog op zich laten wachten, is het wel duidelijk dat wederom ontwikkelaar Giants Software de game gaat maken. Dit team was ook verantwoordelijk voor het succesvolle Farming Simulator 14,15 en 16.

Cedric Lagarrigue, president van Focus Home Interactive, benadrukte het unieke karakter van de game:

Farming Simulator is a one of a kind story in the video game industry. Years ago, we imagined a unique destiny for this game and Giants Software, their creators. It is with great satisfaction that we succeed in reaching all of our objectives. There are still a lot of beautiful pages to write for Farming Simulator, and it starts right now with the simultaneous release of the game on PC and consoles at the end of the year.
Naast de pc krijgen ook de consoles een versie van Farming Simulator 17. Specifieke platformen zijn niet onthuld, maar de kans lijkt groot dat in elk geval de PlayStation 4 en Xbox One aan bod komen.

 1.   
  Musicman88's avatar

  Jeeeeey, kunnen we die ook weer eens gaan streamen met Peter, omdat het de vorige keer ook zo’n succes was. 2 uur op het land gewerkt met 3 ร  4 man, +/- een half miljoen uitgegeven aan voertuigen enz. Opbrengst: iets meer dan 10.000, bijna een ragequit ๐Ÿ˜›

  Maar back on-topic. Ik ben wel erg benieuwd wat ze er nu bij gaan brengen om het weer interessanter te maken. ๐Ÿ™„ Vorige keer kregen we bomen kappen erbij, krijgen we dan nu eindelijk eens meer zaden om te planten? Of boomgaarden? ๐Ÿ˜€

  Ik zie trouwens wel bij de game informatie een foutje staan, FS17 is niet de opvolger van FS16, maar van FS15. FS16 is namelijk de mobiele game. Het ene jaar is een mobiele game, het andere jaar een volwaardige pc/console game. ๐Ÿ˜‰

 2.   
  Neolite's avatar

  De niche voor deze games is blijkbaar groot genoeg om een volwaardige releasecyclus aan te houden. Knap dat ze dat lukt.

 3.   
  Musicman88's avatar

  Neolite schreef, "De niche voor deze games is blijkbaar groot genoeg om een volwaardige releasecyclus aan te houden. Knap dat ze dat lukt."

  Het is ongelofelijk, maar hier zit echt een grote community achter. Komt volgens mij grotendeels omdat de game zo goed te modden is. Ze geven zelfs bij de special editions, of gold edition een boek mee over hoe je kan beginnen met het modden van de game. En ik moet toegeven, dat maakt het voor mij ook zo interessant, want op alleen de maps en voertuigen die ze meegeven bij het kopen van de game zou ik het ook niet zo lang uit kunnen zingen. ๐Ÿ˜€

 4.   
  Bacotje's avatar

  Maar wat is nou exact de bedoeling van deze game’s? Of beter gezegd het ultieme doel? Je begint met een hout hutje en een schaap. En dat moet dan uitgroeien tot een robotica achtige boerderij met transformer koeien die regenbogen sproeien ofzo?

 5.   
  Turk–Life's avatar

  Bacotje schreef, "Maar wat is nou exact de bedoeling van deze game’s? Of beter gezegd het ultieme doel? Je begint met een hout hutje en een schaap. En dat moet dan uitgroeien tot een robotica achtige boerderij met transformer koeien die regenbogen sproeien ofzo? "

  Haha vraag ik mij dus ook af.