LEGO Marvel’s Avengers voor pc, PlayStation 4 en Xbox One | Prijsvraagwinnaars


Bij GamersNET staan de prijsvragen nooit echt stil. Behalve die van eind januari, waarin we LEGO Marvel’s Avengers weggaven, die stond misschien wat lang open… Maar vandaag is dan eindelijk toch die ontknoping! Wie zijn onze gelukkige prijswinnaars voor de allernieuwste LEGO-game van TT Games?

Drie weken geleden gaven we driemaal LEGO Marvel’s Avengers weg, voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Onderstaande video diende ter aankondiging en het duurde ook niet lang voordat deze overspoeld werd met leuke reacties van meedingers en hopeloze smeekboden van arme stakkers. Aan ons om daar de lucky bastards uit te verkiezen…

Namens GamersNET willen we alle geïnteresseerden in deze blokkige prijsvraag natuurlijk van harte bedanken, maar deze drie specifieke bezoekers zijn dan uiteindelijk onze drie lieftallige winnaars:

De winnaar voor het PlayStation 4 exemplaar is…


Neolite

Onze pc-versie gaat naar…


maikelf

En deze laatste geluksvogel ontvangt de game op Xbox One


Eggie124

Winnaars, van harte gefeliciteerd! De games komen als fysieke kopietjes richting jullie thuisadres! Deel bij ontvangst gerust een fotootje van je gewonnen prijs op onze Facebook of Twitter, want pics or it didn’t happen natuurlijk.

Aan allen die helaas niet in de prijzen zijn gevallen: volgende keer beter! Die volgende keer is overigens dichterbij dan je zou denken: je kunt nog steeds een Far Cry Primal perstrip winnen, de vaste Prijsvraagvrijdag staat alweer om de hoek op GamersNET en ergens deze maand geven we bovendien ook nog eens de SteelSeries Rival 100 gaming muis weg! Houd GamersNET dus in de gaten voor meer toffe acties!

Ben je toch meer uit op de kruising van LEGO met The Avengers? Check dan onze uitgebreide LEGO Marvel’s Avengers review of kom vanavond gezellig kijken naar Toms livestream van de game op ons Twitch-kanaal!

 1.   
  gamerfriend01's avatar

  Jammer voor mij, maar verdiende winnaars, gefeliciteerd 😉

 2.   
  Batman360x's avatar

  Proficiat ! 8)

 3.   
  Ralph P Scene's avatar

  Gefeliciteerd!

 4.   
  Neolite's avatar

  Bedankt! 8)

 5.   
  Leukste's avatar

  Gefeliciteerd!

 6.   
  jkampmeijer's avatar

  Gefeliciteerd, happy gaming 8)

 7.   
  Timmerito's avatar

  Huh? Heb ik nou gewonnen? Zie mijn avatar en een punt die naar mijn profiel leidt. Maar daaronder staat een andere naam. Wie heeft ee nou gewonnen?

 8.   
  Timmerito's avatar

  en die naam leidt ook naar mijn account…
  En Maikelf deed mee voor de PS4 versie, hier klopt iets niet…

 9.   
  maikelf's avatar

  Ik was al blij, maar het lijkt er inderdaad op dat het het account van Timmerito is. Gefeliciteerd in ieder geval aan de winnaars!

 10.   
  Timmerito's avatar

  maikelf schreef, "Ik was al blij, maar het lijkt er inderdaad op dat het het account van Timmerito is. Gefeliciteerd in ieder geval aan de winnaars!"

  En het vreemde is dat jij dan bij de PC versie staat terwijl je voor de PS4 meedeed. Laten we afwachten wie er uiteindelijk wint! In ieder geval gefeliciteerd aan de winnaars!

 11.   
  007Nightfire's avatar

  Congratz!