Mirror’s Edge Catalyst krijgt gesloten beta

Mirror’s Edge Catalyst krijgt een gesloten beta, zo heeft uitgever Electronic Arts bevestigd. Een concrete release voor de beta gaf men nog niet, maar in elk geval weten we dat de beta naar zowel de pc als de PlayStation 4 en Xbox One komt. In een formele verklaring laat Electronic Arts weten:

Some of you will be able to step into the shoes of Faith before our run towards the May 24 release is complete. We’re happy to announce that a Closed Beta for Mirror’s Edge Catalyst is coming, and you can now sign up for a chance to be part of it.

The Mirror’s Edge Catalyst Closed Beta will be available for PlayStation 4, Xbox One, and on Origin for PC. Stay tuned for more info on the Closed Beta, when it’s coming, and other details.

Aanmelden voor de gesloten beta kan via de officiële website. Lees meer over de nieuwe Mirror’s Edge in onze Fast Forward.

Staat Mirror’s Edge Catalyst hoog op de verlanglijst? Laat het weten in de reacties!

 1.   
  Leukste's avatar

  Ik heb me opgegeven. Nu maar hopen. 😉

 2.   
  jelte23's avatar

  Waar kun je je opgeven?

 3.   
  Hitman047's avatar

  Hier. (Staat ook in het bericht) 😉

  Voor de volledigheid ook maar even een linkje naar de nieuwe trailer.

 4.   
  DoeMaarWat's avatar

  Ook opgegeven. Ben benieuwd

 5.   
  jelte23's avatar

  Thanks voor de link. Het was voor mij niet duidelijk waar je je kin inschrijven. Heb me nu gelukkig ingeschreven.

 6.   
  23tygo's avatar

  Deze staat zeker in mijn verlanglijstje ;). Heb me ook ingeschreven nu hopen dat we mee mogen doen.

 7.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik snap het punt niet echt van gesloten beta’s, want is het niet het beste dat er zoveel mogelijk mensen de beta kunnen testen en zo problemen & sugesties kunnen raporteren zodat het eind product better word.

 8.   
  Downzilla's avatar

  Het is alleen maar gesloten om het meer exclusief te maken en dus meer mensen te trekken en om een excuus te hebben eerst mensen te weigeren om de servers steeds meer te overbelasten. Dit zijn geen betas meer de laatste tijd maar een nieuw soort PR.

 9.   
  Regge's avatar

  ”DutchGamer-W-“ schreef, "Ik snap het punt niet echt van gesloten beta’s, want is het niet het beste dat er zoveel mogelijk mensen de beta kunnen testen en zo problemen & sugesties kunnen raporteren zodat het eind product better word."

  Dat is wel waar, maar dan zou iedereen de beta gaan testen en uiteindelijk het product niet meer kopen 😉
  OPEN beta’s zijn er wel, maar worden meer gebruikt om de servers stabiel te kunnen maken meestal net voor een release van een online game

 10.   
  TheNerdNL's avatar

  Zit nog wel te tijfelen on de game de gaan pre-orderen.
  Hopelijk kan de beta mij doorslag geven.